Mereu au existat pariuri pierdute în fotbal, iar Dan Petrescu are cu ce să se mândrească. În perioada petrecută la Chelsea, „Bursucul” a afirmat că John Terry nu va ajunge un mare fotbalist.

Dan Petrescu nu a crezut că John Terry se va impune la Chelsea: „Eu am zis că John Terry nu o să ajungă fotbalist. Bine, asta se întâmpla când el avea 18 ani. Am zis: <>. Și m-am certat cu el, m-am bătut cu el la primul antrenament. A fost bătaie! El a câștigat, n-ai văzut cât era? Eu mă credeam șmecher. După am devenit prieteni buni. Am greșit, a fost cel mai mare jucător din istoria lui Chelsea. La vârsta de 21 de ani poți să iei o țeapă”, a spus Dan Petrescu, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

John Terry îl scotea din minți pe Dan Petrescu
Ajuns secund la Aston Villa, John Terry a vorbit în trecut despre prietenia sa cu Dan Petrescu și despre modul în care îl scotea din minți la antrenament: „Străinii nu prea înghițeau tacklingurile mele dure la antrenament.

Citeste si...
Vezi cine îl acuză pe Costache că a venit să mute resursele de la stat la privat

După o astfel de intrare, Petrescu mi-a pus mâna în gât și m-a amenințat: «Ce naiba crezi că faci?». M-a salvat Wise, care a ţipat că dacă are ceva de comentat să i-o zică lui, nu tinerilor. Și acum, când ne revedem, eu și Dan râdem”, a declarat John Terry.

John Terry a jucat timp de două decenii la Chelsea, club alături de care a cucerit 17 trofee. Printre acestea se numără și Liga Campionilor, în 2012. În total, legendarul fundaș a strâns 717 meciuri oficiale în tricoul londonezilor.

chelsea , dan petrescu , john terry