Liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, Dan Petrescu (52 de ani) este la un pas să semneze un nou contract, cu Al Nassr Riad, din Arabia Saudită.

Deși a fost în atenția mai multor cluburi, tehnicianul român este foarte aproape de Al Nassr, care trece printr-o perioadă dificilă în Arabia Saudită, fiind ultima în clasament, cu 4 puncte în 8 etape. Negocierile dintre cele două părți sunt foarte avansate și sunt șanse de 90% ca mutarea să se facă în câteva zile, urmând ca Dan Petrescu să-l înlocuiască pe Rui Vitoria.

Dan Petrescu este ademenit în Arabia Saudită cu un salariu atrăgător, aproximativ 2 milioane de euro pe an. Campioană de 9 ori în Arabia Saudită, ultima dată în 2019, Al Nasr vrea să revină în lupta pentru primele locuri, iar șefii speră ca Dan Petrescu să redreseze clubul. Următorul meci al lui Al Nassr va fi pe 21 decembrie, cu Al-Batin, locul 7, cu 11 puncte.

„Burscul” își face deja planuri pentru viitoarele transferuri și vrea să aducă un jucător de la CFR Cluj. Sursele GSP.ro susțin că Damjan Djokovic (mijlocaș central, 30 de ani) sau Andrei Burcă (fundaș central, 27 de ani) ar putea ajunge în Arabia Saudită.

Cele mai mari șanse să ajungă la Al Nassr le are mijlocașul croat, suma de transfer în cazul lui fiind de aproximativ 500.000 de euro, spre deosebire de 1,5 milioane cât ar fi în cazul internaționalului român.

Dan Petrescu, duel cu Răzvan Lucescu
Dacă va ajunge la Al Nasr, Petrescu se va duela cu Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal. Lucescu este lider în Arabia Saudită, cu 19 puncte, iar în sezonul trecut a cucerit campionatul și Cupa. Al Hilal a câștigat pe 23 noiembrie meciul cu Al Nasr, 2-0.

De-a lungul carierei, Petrescu a antrenat la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Suning, Al Nasr Dubai, Guangzhou Hengfeng și CFR Cluj.


Citeste si...
Primarul General, Gabriela Firea: Primaria Capitalei demareaza un program destinat pensionarilor cu venituri reduse Prin acest proiect vom deconta suma de 250 de lei pentru achizitia unei perechi de ochelari de vedere, fiecărui pensionar domiciliat în București