Dan Petrescu.”Suntem toți fericiți și mândri. Am reprezentat România cu cinste. Sunt mulțumit că am închis gura celor care au spus că nu am câștigat campionatele pe merit. Avem o echipă fantastică și suntem cei mai buni din România.

Dan Petrescu am fost supărat pe toată lumea, se pune în discuție valoarea mea. Se spunea că nu am ce demonstra în România. Am eliminat trei echipe mai bune decât noi. Gândește-te câte goluri am marcat în ultimele meciuri.

M-am întors pentru acest grup minunat. Le-am spus că dacă ne apărăm, nu avem nicio șansă. Le-am spus că trebuie să facem presing sus, altfel, nu aveam nicio șansă”, a spus Petrescu, imediat după meci.

Dan Petrescu, replică pentru Gigi Becali
Gigi Becali are mari probleme în acest moment în care nu a numit încă un antrenor. Finanțatorul FCSB a fost refuzat de mai mulți tehnicieni, din cauza regulilor ”speciale” de la vicecampioană.

Citeste si...
Dan Petrescu si-a gasit echipa

”Forța grupului a contat, aici face echipa antrenorul, adică eu. Au jucat fotbaliștii cei mai serioși. Eu fac transferurile”, a mai spus Petrescu.

Gică Hagi i-a trimis mesaje de felicitare
Gică Hagi a avut o serie de replici acide la adresa lui Petrescu. Fostul său coleg din ”Generația de Aur” l-a sunat însă pentru a pune lucrurile la punct. După calificare, ”Regele” nu a ezitat să îl felicite.

”L-am sunat pe Hagi, i-am spus că îl voi respecta toată viața mea, i-am pus că nu îl ajută cu nimic dacă va ataca CFR. Nu va câștiga meciuri. Hagi e cel mai mare jucător din istoria fotbalului.

Doamne ajută să nu mai aibă nicio declarație legată de CFR. Am primit patru mesaje de la Hagi de felicitări, cred că i-a părut rău de ce a zis”, a mai spus Petrescu.