Dan Petrescu, unul dintre cei care au candidat pentru funcția de selecioner al echipei naționale, crede că „tricolorii” mai au mult de muncit pentru a fi siguri de calificarea la Campionatul European din 2016.

23_Petrescu_VS-465x390

Dan Petrescu a afirmat că, deocamdată, calificarea la Euro 2016 nu este sigură, chiar dacă pe banca tehnică a primei reprezentative a venit Anghel Iordănescu. „Bursucul” a mai spus că meciul cu Irlanda de Nord va fi unul extrem de dificil, pentru că adversarii noștri au progresat foarte mult în ultima perioadă.

„Eu cred că meciul cu Irlanda de Nord va fi cea mai grea partidă. Irlanda de Nord a crescut mult. Anul trecut am văzut un meci cu Rusia, pe care l-a câştigat cu 1-0 absolut meritat. Apoi, în deplasare, au pierdut foarte greu. Trebuie să învingem pentru a spera la calificare. Calificarea nu este sigură cu Anghel Iordănescu, nu ar fi fost nici cu Victor Piţurcă şi nici cu orice alt antrenor care conducea echipa naţională. Meciurile sunt foarte grele, nu mai este niciunul uşor”, a spus Dan Petrescu la Digi Sport.

Citeste si...
Copil de trei ani, în stare gravă, la spital după ce a fost atacat de albine