Showbiz, Stiri

Dan Negru spulberă mitul legat de salariile vedetelor din televiziuni

Dan Negru spulberă mitul legat de salariile vedetelor din televiziuni

Dan-NegruVedeta postului Antena 1 a ieşit să facă precizări în legătură cu veniturile vedetelor din emisiunile de televiziune vehiculate de tabloide.

După ce a fost întrebat de studenţii de la Jurnalism care visează cu ochii deschişi la un viitor bănos în tv, Dan Negru susţine că cifrele vehiculate sunt adevărate aberaţii.

„Bitman 160.000 de euro pentru X Factor sau Marcel Toader 10.000 pe lună ca invitat sau Negru 40000 pe lună. Sunt simple baliverne şi fantasmagorii, cel puţin când vine vorba de onorariul meu. Am 13 ani de showuri lider, sezon după sezon, am 13 revelioane în care nicio altă televiziune nu m-a îngenunchiat şi ţinând cont de toate astea onorariul meu ar avea şanse să fie apropiat de balivernele tabloidelor. Nici vorbă de aşa ceva în primul rând pentru că piaţa de publicitate din România nu suportă astfel de lefuri. Fie pt urletele – chiar si lider – ale lui Negru, fie pentru excelentul show a lui Bitman, fie pentru indiscreţile soţului Toader, lefurile scrise la gazete nu pot fi susţinute de piaţa de publicitate de la noi. Aşa că-i liniştesc pe puştii de 19 ani de pe băncile şcolilor de jurnalism cu care mă întâlnesc adeseori şi cărora li s-au promis alţi bani decât cei aruncaţi prin ziare unor vedete. Nu, nu tot ce zboară se mănâncă. Elicopterul e un exemplu… Bonolis are unul privat. Eu, nu…” a scris Dan Negru pe Facebook.

Aviz amatorilor!

 

blank