Showbiz, Stiri

Dan Negru şi-a luat adio de la una dintre cele mai de succes emisiuni ale sale!

De ce a plecat prezentatorul de la „Te pui cu blondele”?

dan-negru-blonde

Seara trecuta, Dan Negru a anuntat, pe pagina lui oficiala de Facebook, ca este momentul sa se desparta de una din cele mai de succes emisiuni ale sale, si anume „Te pui cu blondele”. Omul de televiziune a lasat insa de inteles ca le pregateste telespectatorilor o surpriza, cel mai probabil o emisiune cu un format 100% romanesc.

Dan Negru este, fara indoiala, unul dintre cei mai efervescenti prezentatori de televiziune din Romania, iar emisiunile sale se bucura intotdeauna de un succes mare la public.

De departe, una dintre cele mai urmarite emisiuni tv ce l-a avut l-a carma pe Dan Negru a fost „Te pui cu blondele”, insa, iata ca a venit timpul ca omul de televiziune sa se desparta de acest format, dupa cum el insusi a anuntat pe pagina sa de Facebook. Asta cu toate ca, tot conform spuselor sale, emisiunea se bucura inca de audiente record!

„In seara asta inchei un drum, probabil. Ultima editie de Blonde. ’Te pui cu blondele’ e show-ul fanion al Antenei 1, alaturi de Next Star. Doar ’Romanii au talent’ ne-a depasit in audiente sezonul asta. In rest, nicio premiera tv nu a facut audiente mai mari in 2014! Multumesc echipei mele care n-a fost niciodata mai mare de 3-4 oameni!”, a scris Dan Negru.

Prezentatorul tv a lasat insa de inteles ca le pregateste noi surprize telespectatorilor. Si, fiindca „Te pui cu blondele” este un format international, Dan Negru a sugerat ca urmatorul sau proiect va fi unul 100% romanesc.

„Cred ca e vremea inventiilor romanesti in televiziune, e vremea sa le dam incredere si alor nostri! Cei mari sunt mari doar pentru ca stam noi in genunchi!”, a adugat el!

blank
blank