Dan Negru
Showbiz

Dan Negru a povestit cum a decurs una dintre întâlnirile cu Gică Hagi. „Lui i se potrivește alt cuvânt decât modestia”

Dan Negru a povestit o întâmplare legată de Gică Hagi. Prezentatorul de televiziune de la Kanal D a mărturisit că a fost impresionat de atitudinea pe care antrenorul român a avut-o în acea situație.

Dan Negru a spus că s-a întâlnit de mai multe ori cu Gică Hagi de-a lungul timpului, dar o întâmplare care l-a implicat pe antrenorul român i-a rămas întipărită în minte prezentatorului de televiziune. Vedeta de la Kanal D a povestit că l-a invitat pe „Rege” să fie invitat la una dintre filmările emisiunii „Next star”. Cei doi au discutat telefonic mai bine de o oră despre această întâlnire. Negru a mărturisit că a întârziat aproximativ 40 de minute pentru că o altă emisiune s-a prelungit.

Gică Hagi l-a sunat în repetate rânduri pe prezentatorul de la Kanal D. Negru se aștepta să nu îl mai găsească pe fostul internațional, dar tehnicianul îl aștepta în parcarea platoului de filmare. „Omul stătea și mă aștepta în parcare! Lucrul ăsta… Iar eu am întâlnit oameni care dacă nu intrau la oră fixă: «Gata plec, plec, plec!». Oamenii care nu înseamnă nimic, iar Hagi este o legendă”, a declarat Negru.

El a continuat prin a spune că a apreciat foarte mult că Hagi a stat și l-a așteptat chiar dacă a întârziat destul de mult. „A avut răbdare, și a așteptat! Lui i se potrivește alt cuvânt decât modestia. Smerenia!”, a mai adăugat Dan Negru. Vedeta de la Kanal D are o veche relație cu fotbalul chiar dacă niciodată nu a fost bun la acest sport.

Ce îl leagă pe Dan Negru de fotbal

Tatăl lui Dan Negru a fost antrenor de fotbal, dar prezentatorul de televiziune a vrut să practice baschet. Negru a mers de multe ori alături de tatăl său la meciurile echipei pe care o antrena. Vedeta de la Kanal D a mai adăugat că nu a fost un bun fotbalist oricât de mult ar fi încercat. „Am ajuns prin 1987-1988 să umblu prin galeria lui Poli. M-am lăsat de asta când am luat bătaie de la galeria lui Dinamo. Când veneau la Timișoara era ca în Fâșia Gaza. Îmi amintesc meciul ăsta că a fost scandal mare. Eram un puști. Din momentul ăla ai mei nu m-au mai lăsat să mă duc la meciuri”.

Dan Negru a continuat prin a spune că este destul de trist că Timișoara nu are o echipă de fotbal care să reprezinte orașul. Prezentatorul de televiziune consideră că galeria din acest oraș „trăia din fotbal. Și ar putea și azi pentru că respiră fotbal.. E dramatic!”, a mai spus Dan Negru în timpul emisiunii Ovidiu Ioaniţoaia de la GSP. 

blank