Showbiz, Stiri

Dan Negru a caftit un tanar golan

Dan Negru a prins un raufacator in plina actiune si l-a luat la suturi 

Dan NegruDan Negru a avut o surpriza neplacuta dupa ce a vazut cum un pusti ii mazgalea cu graffiti peretele casei. Dan a fost foarte deranjat de gest mai ales dupa ce a realizat ca trebuie sa revopseasca gardul. Ca sa ii dea o lectie pustiului, Dan Negru a intrat in actiune, i-a dat doua suturi in fund si i-a confiscat si tuburile de graffiti.

Socat de cele intamplate, pustiul rebel l-a amenintat pe Dan ca o sa mearga pe la televiziuni si o sa ii faca reclama negativa. Ca sa fie destul de clar pentru toata lumea, Dan Negru a lasat un mesaj pe Facebook in care a explicat tot.

„Un galigan ce parea de vreo 20 de ani tocmai ce m-a amenintat ca se duce sa ma parasca la televizor dupa ce i-am tras doua suturi in fund si un ghiont in freza.  Apoi i-am confiscat trei tuburi de sprayuri graffiti cu care scria pe un zid ce-mi apartine „M**e Steaua”… Nu ma intereseaza de Steaua, ci de zidul pe care-l tot zugravesc din timp in timp din cauza unor tembeli…Dar m-a amuzat strigatul galiganului…”Baaaiii…maine o sa povestesc la toate emisiunile cum m-ai batut..” Iaca, ma autodenunt…”, a spus Dan Negru. . 

 

blank