Actualitate, Stiri

Dan Diaconescu s-a intors, dar pleaca in SUA

Dan Diaconescu s-a intors, dar pleaca in SUA

blank

Astazi castigatorul licitatiei Oltchim, Dan Diaconescu a aterizat in Bucuresti cu o cursa de la Viena. In loc de negociere a contractului “fara clauze” pentru privatizarea Oltchimului, Diaconescu a declarat ca se pregateste pentru calatorie in SUA. Nimeni nu stie de ce.

 

Dupa ce a refuzat sa semneze contractul cu Ministerul Economiei pentru preluarea conducerii Oltchim, Dan Diaconescu a plecat in mare graba in Germania, cu intentii de afaceri, dar fara sa dezvaluie nimanui de fapt scopul calatoriei sale. Astazi s-a intors, dar nu a trecut pe la Minister pentru a relua negocierile pentru privatizarea Oltchim, ci s-a grabit sa treaca in agenda sa de afaceri o vizita la ambasada SUA, dupa care urmareste sa calatoreasca pe teritoriul american. Nu se stie de ce, sau pentru cat timp. Aceste detalii nu le cunoaste nici macar avocatul oficial al lui Dan Diaconescu.

Pe de alta parte, Dan Diaconescu a de clarat ca in Germania a fost tot timpul urmarit de SIE.

”Veti afla si ce am facut si cu cine am vorbit de la SIE. Guvernul a fost potrivnic de la inceput, dar mai ales dupa ce am castigat licitatia. Daca Guvernul vrea sa facem 15 ani de inchisoare pentru a salva Oltchimul, asta este, vom face. Este o lupta pe viata si pe moarte pentru Oltchim”, a declarat Dan Diaconescu, lasand in urma sa acelasi val de mister cu care a obisnuit poporul roman.

 

 

blank