Actualitate, Stiri

Dan Diaconescu castiga Oltchimul

Dan Diaconescu castiga Oltchimul

blank

Obiectivul suprem pe care l-a avut omul de afaceri, Dan Diaconescu a fost sa castige licitatia prin care se vinde combinatul Oltchim. Dan Diaconescu a oferit cea mai mare suma pentru privatizarea combinatului, pe langa cele trei oferte care s-au pus pe masa de la investitori.

 

Alaturi de alti trei investitori, Dan Diaconescu s-a inscris in cursa pentru cumpararea combinatului Oltchim.Omul de afaceri a oferit cea mai mare suma si a obtinut 100 de puncte, echivalente cu 54,8 % din actiunile companiei falimentare. Privatizarea Oltchim reprezinta una dintre conditiile esentiale pe care le-a pus Fondul Monetar International, Romaniei pentru o viitoare transa de bani. In acest sens, Ministerul Economiei din Romania a primit 4 oferte din patea unor investitori importanti din Europa,polonezii de la PCC, Stefan Vuza, prin firmele Chimcomplex, compania Aisa Invest si omul de afaceri Dan Diaconescu, care a castigat licitatia.

 

Averea lui Diaconescu se ridica la 26 milioane de euro

 

Potrivit revistei Top 300 Capital, intreaga avere a lui Dan Diaconescu se ridica la 26 milioane de euro. Suma importanta a trecut si prin vizorul DNA, cu surle si trambite, care nu i-au adus lui Diaconescu decat publicitate si crestere in popularitate.

 

blank