Dan Diaconescu
Showbiz

Dan Diaconescu a fost plasat în arest la domiciliu 30 de zile, pentru acte sexuale cu minori: „Inculpatul cunoştea vârsta persoanelor vătămate”

Dan Diaconescu a fost plasat în arest la domiciliu 30 de zile, pentru acte sexuale cu minori. Fostul patron OTV, Dan Diaconescu, a fost arestat pentru 30 de zile, la domiciliu, fiind cercetat pentru acte sexuale cu minori, în formă continuă. Dan Diaconescu este bănuit că ar fi întreținut acte sexuale cu două minore, în vârstă de 15 ani, între 2020-2021.

Dan Diaconescu a fost plasat în arest la domiciliu 30 de zile, pentru acte sexuale cu minori. Dan Diaconescu a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru pentru act sexual cu minori în formă continuată şi folosirea prostituţiei infantile în formă continuată. Potrivit informațiilor, anchetatorii ar fi descoperit faptele ce-l incriminează pe Dan Diaconescu, cercetând cazul unui furt de telefon, în care ar fi găsit înregistrări video. Dan Diaconescu ar fi întreținut acte sexual, contra-cost, cu două minore, în vârstă de 15 ani, în perioada 2020-2021, în Constanța și București

Dan Diaconescu

Diaconescu a fost plasat în arest la domiciliu 30 de zile, pentru acte sexuale cu minori

Dan Diaconescu a fost arestat la domiciliu, pentru 30 de zile. Fostul patron OTV este cercetat pentru acte sexuale cu minori în formă continuată și folosirea prostituţiei infantile în formă continuată.

„În urma probatoriului administrat în noua cauză a reieşit că în perioada septembrie-noiembrie 2020 şi în luna septembrie 2021 inculpatul D.D. ( Diaconescu – n.r.), un bărbat în prezent în vârstă de 55 de ani, a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale, în mod consimţit şi repetat, contra unor sume de 300-400 de lei, cu două persoane vătămate minore, surori gemene, în vârstă de 15 ani, ce au împlinit vârsta de 16 ani în luna iulie 2021. Faptele au fost comise pe raza localităţilor Olimp, Constanţa şi Bucureşti, iar probele au relevat că inculpatul cunoştea vârsta persoanelor vătămate’, arată procurorii, potrivit Mediafax.

Avocatul lui D.D: „A existat un filmuleţ”

În decursul zilei, de 7 martie, avocatul lui Diaconescu, Alexandru Murărescu, a confirmat că există înregistrări video cu fostul patron OTV, care ar fi fost utilizate în scop de șantaj.

„A existat un filmuleţ, nu ştiu dacă compromiţător, dar a existat un filmuleţ făcut în scop de şantaj. Dar despre filmuleţ nu pot să vă dau mai multe amănunte şi am să vă spun şi de ce. În primul rând este o cauză care instrumentează presupuse fapte de natură penală săvârşite împotriva unor minori.

Ştim foarte bine că şi şedinţele sunt nepublice, şi dosarul este nepublic şi din cauza asta şi eu am fost extrem de surprins că foarte multe amănunte au transpărut ieri în media’, a declarat avocatul lui Dan Diaconescu

blank