Dan Chişu nu recunoaşte copilul, despre care se spune că l-ar avea cu actriţa Manuela Hărăbor. Băiatul, Andrei, suferă de autism. La 25 de ani este dependent de tratament şi de mama sa, care se zbate ca fiului ei să nu-i lipsească nimic. Dan Chişu se limitează să filosofeze: “Relaţia mea cu Manuela a fost temporară. Se spune că Andrei e copilul meu. Dacă e sau nu e, asta n-o ştie decât Dumnezeu”.

chisu

Numai că aici nu e pe vorbe spuse din fotoliu! Actriţa l-a acţionat în instanţă şi cerând o sumă de bani care să acopere cheltuielile şi nevoile tânărului. În luna iulie a primit un răspuns în favoarea lor: ”Instanţa obligă pârâtul să plătească în favoarea reclamantului 3.000 lei lunar, cu titlu de pensie de întreţinere, începând cu data introducerii acţiunii, 06.05.2015 şi până la încetarea stării de nevoie”.

Citeste si...
Visul frumos s-a terminat! În loc să facă nunta se despart

Această hotărâre l-a înverşunat şi mai tare pe Dan Chişu, care şi-a cusut buzunarele. ”De când a deschis acţiunea în instanţă pentru a avea o garanţie că acesta o ajută cu banii pentru băiat, care a făcut mari progrese de când merge la tratament, nu a mai văzut nici un leu de la Dan Chişu. El îi mai dădea din când în când diferite sume, dar de atunci se pare că s-a supărat şi nu a mai contribuit cu nimic”,a mărturisit tristă actriţa Manuela Hărăbor.