Showbiz

Dan Bittman nu mai ascunde relația pe care o are cu Monica Odagiu. Dribling artistic pe plan amoros

Muzica și teatrul au mers mereu împreună iar Dan Bittman muncește asiduu la acest melanj și în plan personal. Artistul nu mai ascunde pasiunea sa pentru actrița și cântăreața Monica Odagiu, relație pe care libertatea.ro a prezentat-o în exclusivitate. 
Tânăra a devenit nelipsită de lângă solistul care i-a dat un start în showbiz, i-a compus o melodie, ba chiar a cântat-o în duet cu ea, fapt fără precedent în cariera artistului.Noua muză care îi susține forța creatoare solistului de la Holograf, fosta concurentă de la ”Vocea României” (2012) și ex-membră a trupei Lala Band, Monica Odagiu își petrece nopțile chiar în locul unde Liliana Ștefan, mama copiilor lui Dan Bittman lucrează, balta artistului devenită spațiu de sporturi nautice. 
Imprudența ori faptul că cei doi nu se mai ascund a făcut ca amândoi să posteze poze făcute într-un miez de noapte, cu o bufniță, la complexul cu spații de cazare al artistului situat pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 59. Recent Monica Odagiu a fost văzută alături de Dan Bittman la un ”popas” pe care acesta l-a făcut în Cluj Napoca.

blank

blank