Showbiz, Stiri

Dan Bittman, din nou la Spitalul de Urgenţă!

Cântăreţul are din nou probleme sau a fost doar un simplu control?!

 dan_bittman_operatie_94273500

 Dan Bittman, indragitul solist al trupei Holograf, a fost surprins intrand astazi pe poarta Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala. Abatut si grabit nevoie mare, artistul a zabovit pret de aproape o ora in cabinetului unui ORL-ist.

A trecut un an de cand Dan Bittman era diagnosticat cu stenoza la nivelul arterei carotide si supus unui interventii chiriurgicale de mare finete intr-o Clinica din Viena.

A urmat perioada de recuperare, desfasurata anevoios, si cateva luni petrecute “pe bara” de membrii trupei Holograf, acestia fiind nevoiti sa-si inghete activitatea concertistica pentru ca nu aveau solist vocal.

Cand totul revenise la normal si Bittman parea sa-si fi rezolvat problemele de sanatate, acesta a ajuns din nou in fata specialistilor ORL-isti.

Bittman a fost la Spitalul Floreasca pentru un consult. Contactat telefonic, artistul a explicat: “Nu e nimic grav, nu va impacientati. Sunt racit si am fost la medic sa ma vada. Am fost la ORL-ist, da!”. Dupa problemele de anul trecut, cand a crezut ca isi va pierde vocea si nu va mai putea canta vreodata, sau cele din aprilie 2013, cand a fost operat de hernie inghinala, Bittman a ajuns sa sufle si in iaurt si sa merga la consult la primele semne ca ceva nu este in regula.