Social, Stiri

Damele de companie din România, la mare căutare

Exportăm medici, ingineri, profesori, dar şi… dame de consumaţie. Acestea au ajuns să câştige peste hotare salarii la care cei din primele categorii nici nu îndrăznesc să viseze.

prostituate

“Angajăm fete şi femei cu vârsta peste 18 ani ca modele de escort, câştiguri substanţiale, plata la zi, cazare, totul legal. Transport inclus. Rugăm seriozitate”. Aşa sună anunţul unei companii care racolează “fetiţe” pe internet. Locul de muncă: unul dintre statele lumii. Oricare! Salariul? De neimaginat! Cel puţin 6.000 de euro lunar, în funcţie de perfomanţe, asigură angajatorii. Industria damelor de companie a luat amploare, iar rubricile de anunţuri sunt pline cu oferte de joburi care mai de care mai tentante.

Mafia sexului a ajuns la un aşa nivel încât activează inclusiv pe reţelele de socializare, unde postează în angajatori-model pentru tinerele domnişoare. “Îţi fac carte de muncă. Te bag dansatoare sau maseuză, nu-i problemă. Facem totul jumi-juma. Tu iei banii de la client şi apoi îmi dai partea. Poţi face foarte mulţi bani, dacă te gândeşti că, aici, pentru o jumătate de oră de sex, iei 110 euro. Dacă accepţi diverse perversiuni, poţi să iei şi 300 de euro pentru o oră de sex”, a încercat să ne ademenească Daniel, un “peşte” român care îşi desfăşoară activitatea, de ani buni, în Austria.