Showbiz

Daiana, în lacrimi, după o discuție cu mama sa! De ce au lipsit Vlad și Cătălina din gală

Simona Gherghe a confirmat că Vlad și Cătălina nu vor fi prezenți în gala Mireasa de pe 30 iunie 2023 deoarece se află la primul lor fantasy date. Prezentatoarea emisiunii a apreciat că cei doi sunt mai bine decât restul concurenților și i-a felicitat pentru deschiderea șirului de întâlniri spectaculoase ale cuplurilor finaliste.

În urma acestui anunț, au fost difuzate imagini care dezvăluie o discuție tensionată între Dani și Daiana, semnalând astfel posibile conflicte în cadrul emisiunii Mireasa.

Dani și Daiana veau de clarificat niște aspecte:

„Mi se pare că uneori glumele mele nu-ți mai convin. Îți dai ochii peste cap”, i-a spus Dani Daianei

„Eu am impresia că ție ți se schimbă starea”, a spus Daiana.

„Mie nu mi-a plăcut gestul când tu te-ai ridicat și ai plecat. De multe ori când am avut discuții eu am acceptat și am încercat să mă schimb”, a spus Dani

„Nu ajungem nicăieri. Eu consider că e o problemă din ambele părți. Eu consider că tu ai multe lucruri în cap și nu le spui. Nu e vorba doar de mine că mă supăr din orie, ”, a spus Daiana.

După aceste discuții cei doi s-au sărutat, însă Dani considera că e cazul ca Daiana să stea singură și să se gândească la ce au vorbit.

Întrebați de Simona Gherghe ce îi frământă, Daiana și Dani au răspuns: „Am realizat că nu știm să ne zicem lucrurile care ne deranjează unul la celălalt”.

„Am greșit că la început am spus râzând ceva ce mă deranja”, a spus Dani.

„Nu mi-am dat seama ce l-a deranjat, de fapt. Sunt multe lucruri minore peste care am trecut, crezând că nu ne deranjează, dar s-au acumulat”, a spus Daiana.

„M-am simțit neascultat. Vorbeam cu ea și a întors capul să discute cu altcineva. I-am zis mai în glumă și nu am rezolvat problema”, a spus Dani.

Daiana a izbucnit în lacrimi în gala Mireasa

Daiana a izbucnit în lacrimi în live, tensionată după discuția pe care a avut-o cu mama ei.

Citește și  Draga Olteanu este conștientă și poate comunica cu medicii

În contextul recentelor neînțelegeri dintre ea și Dani, Daiana a avut o convorbire la telefon cu mama ei.

„Te văd supărată, tot plângi, tot tristă”, a remarcat mama Daianei.

„Nu-s tristă. N-am nimic . Suntem bine. Mai avem și noi discuții. Important e că vorbim, comunicăm. Mai sunt și momente în care ne zicem ce ne deranjează unul la celălalt. Eu vorbesc cu Dani orice”, i-a spus Daiana mamei.

„Aia vreau. să vă văd fericiți. Voi v-ați ales unul pe altul. Trebuie să vă înțelegeți, să vă respectați. Pe 10 venim în țară, la nuntă. Voi v-ați ales, nu v-a obligat nimeni”, a spus mama Daianei.

„Nu duce în extrema asta. Mai avem neînțelegeri, mai vorbim ca tot omul”, a spus Daiana.

Auzind că fratele ei nu va putea să vină în Finală și că tatăl ei e stresat când o vede tristă, Daiana a început să plângă.

„M-am supărat că tata nu mai doarme noaptea. Acum cred ă plânge și el. Se stresează foarte mult”, a spus Daiana cu lacrimi în ochi, în gala live de Mireasa de pe 30 iunie 2023.

blank