Showbiz, Stiri

Daiana Anghel îşi „trăda” familia în scrisorile trimise lui Moş Crăciun

În clasa a V-a îşi dorea penar, nici vorbă de păpuşi!

Daiana

In timp ce alte fetite isi doreau papusi sau rochite colorate, Daiana Anghel avea preocupari scolare si cerea cadouri folositoare lui Mos Craciun. Mai mult, ea avea datoria de a scrie pentru intreaga familie si de a spune cu ce a gresit fiecare membru.

Daiana2

Daiana Anghel avea misiunea ca, in fiecare an, sa ii scrie lui Mos Craciun in numele tuturor membrilor familiei. Constincioasa si foarte sincera, blonda spunea toate lucrurile rele pe care le facea, insa nu doar ea, ci si parintii ei.

În scrisoarea pe care Daiana a scris-o pe cand avea nici 12 ani, cand era in clasa a cincea, tanara nu-si dorea papusi sau rochite ci un penar special. Tanara a avut grija sa-i spuna lui Mos Craciun ca nu a fost suficient de cuminte si nici ca a invatat foarte bine insa ca va remedia situatia.

„Draga Mos Craciun,

„Iti scriu aceasta scrisoare in numele a toti membri familiei, care m-au rugat sa-ti scriu si ce au facut ei si eu in acest an. In primul rand vreau sa te rog sa ma ierti ca am luat sase la teza de la matematica si opt la teza de la romana ca sa nu mai vorbim de ceilalti catuva sapte si opt. Dar nu pot spune ca nu am luat si noua si zece. Lapte am baut in fiecare zi asa cum m-ai rugat”, incepea Daiana scrisoarea, cu greselile gramaticale de rigoare.

Daiana1

Vedeta nu era insa deloc egoista si dupa ce isi „turna” parintii, ii spunea lui Mos ca totusi si ei merita cadouri. „O singura problema este tata care nu vrea sa se lase de fumat sau macar sa fumeze afara si nu vor niciunul sa invete poezii si bine inteles ca in fiecare an, au lasat povara pe mine. Dar te rog sa-i ierti ca stiu eu destule colinzi. Si daca vrei, te-as ruga sa-mi aduci si mie un penar cu doua incaperi, adica dublu cu doua fermoare, un creion mecanic caci al meu s-a stricat si nu stiu unde este dar intotdeauna imi rupe varful si nu pot scrie. Daca poti sa-mi aduci si un joc, care vrei tu”, a încheiat epistola Anghel.

 

blank