media (12)

Sotia premierului continua sa ne promoveze strainilor.

Daca insusi printul Charles s-a declarat iremediabil indragostit de frumusetile „salbatice” ale Carpatilor, de ce nu s-ar indragosti si altii de tara si tradiile noastre? Europarlamentarul PSD, Daciana Sarbu este hotarata sa duca mai departe misiunea de a promova turismul romanesc si de a le face cunoscute strainilor adevaratele valori ce ne recomanda ca popor.

A dus branzeturile traditionale si alte produse bio pana la Bruxelles si s-a intors pe plai mioritic cu ambasadoarele insele, ca sa viziteze Bucovina. Dupa ce s-au familiarizat cu oamenii si traditiile locului, reprezentantele corpului diplomatic si sotiile de ambasadori au fost invitate sa viziteze zona Brasovului si Sighisoarei. Si de data aceasta efectul a fost cel scontat: distinsele invitate au ramas puternic impresionate, un prilej cu atat mai bun pentru niste selfie-uri!

media (13)

media (14)

“S-au minunat de gradinile Castelului Foisor din Sinaia, s-au prins in hora la Sura Dacilor din Poiana Brasov, dar nu s-au sfiit nici la “brasoveanca”, au admirat cu respiratia taiata privelistea care se dezvaluie din Cetatea Rupea (prilej de multe selfie-uri), au ramas uimite de farmecul Sighisoarei, unde s-au delectat cu muzica medievala si au fost incantate de Turnul cu Ceas, au degustat vinuri romanesti si rosiile noastre senzationale, cu branza pe care au cerut-o si acasa. Nu stiu ce le-a impresionat mai mult – poate revelatia ca Romania e (si) o tara cu castele si cetati misterioase, poate sarmalele sau salata de vinete savurate in aerul curat al muntilor, poate micile ateliere de arta traditionala sau iile pe care le-au purtat cu placere – dar toate mi-au marturisit la final ca adora tara noastra si, inainte de toate, sufletul bun si atitudinea deschisa a romanilor, ca vor sa-si aduca familiile sa o descopere”, precizeaza sotia lui Victor Ponta.

media (15)

Multumita de realizarile sale, Daciana Sarbu va continua ghideze diplomatii straini catre minunatiile Romaniei.