Uite cum a venit copila asta la ore!

eleva Vaslui

Arata mai ceva ca pe centura! Uite unde s-a ajuns Unele domnisoare nu fac diferenta intre a merge la scoala si a iesi in club.

Un exemplu este domnisoara din imagini care a confundat sala de curs cu boxele dintr-un local de noapte. Altfel nu-si explica nimeni cum de a putut veni imbracata asa intr-o zi normala din timpul saptamanii la liceu. Toate colegele ei au invidiat-o pentru curajul pe care l-a avut sa apara asa in fata profesorilor. Pe langa vestimentatia nepotrivita ea a optat si pentru un machiaj extrem de strident si bijuterii opulente.

Pare mai degrabă o greşeală şi probabil că a venit dimineaţa, direct de la distracţie. Sperăm!

Voi ce credeţi, e bine sau rău să vii aşa la şcoală?!

 

Citeste si...
Cinci persoane, rănite grav într-un accident pe DN 7, lângă Arad

26 COMENTARII

  1. in ziua de azi fetele vor baieti chipesi avere si bani ;) dar ele nu au habar cat de greu castigi banul ;) si prostia omeneasca in Romania ii ereditara ;) nu la toti ca mai sunt si oameni cu capul pe umar dar rar asa ceva

  2. in ziua de azi fetele vor baieti chipesi avere si bani ;) dar ele nu au habar cat de greu castigi banul ;) si prostia omeneasca in Romania ii ereditara ;) nu la toti ca mai sunt si oameni cu capul pe umar dar rar asa ceva

  3. fiecare vine cum vrea pula sau pizda ei ce mai suntem pe vremea lu ceasca sa ne omoram cu aparente daca ea vrea sa arate ca o centurista e treaba ei , asta o vrea sa fie viitoru ei si sa fie multumita cu el , sau poate o sa aiba un job si o cariera de 10 ori mai buna ca toti papagali care au comentat despre poza asta , asta asa ca o mica tema de gandit, nu va mai omorati timpu criticand pe altii ci incercati sa deveniti voi mai buni , vreti sa criticati criticati atunci cand sunteti un exemplu pt altii nu cand sunteti niste amarati parliti care stau si comenteaza imbracamintea unei copile de liceu ( e prima oara cand ma gandesc sa scriu la o poza de genu dar prostia , ignoranta si ipocrizia celor care au postat comenturi la poza asta ma lasat fara glas ,sunteti sub orice critica de innapoiati ) …..stiti expresia ,,Criticii Pulii” astia sunteti voi ;) …trezitiva la realitate si faceti ceva cu vietile voastre ca o sa ajungetii grav de tot … daca nu sunteti deja ;)

  4. fiecare vine cum vrea pula sau pizda ei ce mai suntem pe vremea lu ceasca sa ne omoram cu aparente daca ea vrea sa arate ca o centurista e treaba ei , asta o vrea sa fie viitoru ei si sa fie multumita cu el , sau poate o sa aiba un job si o cariera de 10 ori mai buna ca toti papagali care au comentat despre poza asta , asta asa ca o mica tema de gandit, nu va mai omorati timpu criticand pe altii ci incercati sa deveniti voi mai buni , vreti sa criticati criticati atunci cand sunteti un exemplu pt altii nu cand sunteti niste amarati parliti care stau si comenteaza imbracamintea unei copile de liceu ( e prima oara cand ma gandesc sa scriu la o poza de genu dar prostia , ignoranta si ipocrizia celor care au postat comenturi la poza asta ma lasat fara glas ,sunteti sub orice critica de innapoiati ) …..stiti expresia ,,Criticii Pulii” astia sunteti voi ;) …trezitiva la realitate si faceti ceva cu vietile voastre ca o sa ajungetii grav de tot … daca nu sunteti deja ;)

  5. Oameni buni….tocmai a trecut halloween-ul, poate a fost o costumatie…si toti sariti de parca duceti lipsa….si voi astia cu site-ul….disperati dupa like-uri…..

  6. Oameni buni….tocmai a trecut halloween-ul, poate a fost o costumatie…si toti sariti de parca duceti lipsa….si voi astia cu site-ul….disperati dupa like-uri…..

Comments are closed.