Actualitate, Stiri, Ultima Ora

Cutremurător! Mesajul mamei lui Ionuţ, lansat după ce preşedintele a promulgat legea eutanasierii maidanezilor

“De sus, din Împărăţia Cerurilor, ne-a luminat şi ne-a dat gândul cel bun, pentru ca alţi «Ionuţi» să nu mai păţească ce a păţit el”

ionut_e_crop_644x416_87147400

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de promulgare a legii privind cainii fara stapan, dupa ce Curtea Constitutionala a decis la pranz ca textul legislativ este constitutional.

“Va multumim din suflet pentru sustinere si pentru faptul ca ati fost alaturi de noi. Se pare ca sacrificiul lui IONUT nu a fost in zadar. De sus, din Imparatia Cerurilor, ne-a luminat si ne-a dat gandul cel bun, pentru ca alti “Ionuti” sa nu mai pateasca ce a patit el. Ne bucuram ca legea a trecut, speram sa fie aplicata si sa nu mai auzim de tragedii. Familia Anghel”.

Acesta a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook de mama lui Ionut Anghel dupa ce legea eutanasierii maidanezilor a primit avizul CCR.

IONUT_ANGHEL_07d87343db1

“Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 25 septembrie, Decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan”, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Curtea Constitutionala a stabilit, miercuri, ca Legea privind cainii fara stapan este constitutionala. Anuntul a fost facut de catre presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, care a declarat ca CC a apreciat ca sesizarea privind legea este neintemeiata, iar legea este constitutionala, pentru ca s-a respectat decizia anterioara. (I.G.)