Actualitate, Stiri

Cutremurător! Ce a prevestit tragedia aviatică în care a pierit pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion

Un fotograf a surprins un detaliu incredibil!

avion

Un fotograf profesionist, prieten al regretatului pilot Adrian Iovan, a surprins fara sa isi dea seama un lucru halucinant! El a realizat recent ultima fotografie cu avionul BN-2 inmatriculat YR-BNP al Academiei de Aviatie. Imaginea imortalizeaza un detaliu care te va face sa incremenesti!

In credinta populara, cucuveaua prevesteste un lucru rau, mai exact moartea cuiva. Fotograful profesionist Dragoş Ciolac a realizat recent la Aeroportul Baneasa din Bucuresti ultima fotografie a aparataului de zbor BN-2 inmatriculat YR-BNP al Academiei de Aviatie din Romania. Mai exact, avionul in care au pierit luni pilotul Adrian Iovan si medicul Aura Ion. Fotograful, de altfel prieten al regretatului aviator, a imortalizat o cucuvea care statea pe deriva aparatului de zbor!

“Am realizat un album foto pe Aeroportul Otopeni si doua zile am stat langa acea aeronava. Abia in ultim azi i-am facut o singura poza. Cand am revazut-o nu mi-a venit sa cred! Ce-i drept, acel avion pe aeroportul Baneasa era comparabil cu o Dacie din 1970 intre limuzine! Nu imi imaginam ca mai putea sa zboare! Mai ales ca statea pe platforma, expus. Nu mi-a venit sa cred cand am auzit ce s-a intamplat!”, ne-a povestit fotograful, proprietarul studioului Dragos Ciolac Photography.

Daca ar fi sa dam crezare acestor superstitii, dezastrul a fost prevestit! Daca suntem sceptici am realiza ca in jurul aeroportului Baneasa e camp, iar zona e plina de soareci sau animale de camp, hrana preferata de pasarile de prada, asa cum este si cucuveaua. Oricare ar fi adevarul, imaginea ramane una document.