Featured, Showbiz

CUTREMURĂTOR! Carmen Harra a prezis moartea Stelei Popescu! Ce spunea clarvăzătoarea în urmă cu două săptămâni

Cunoscută scriitoare americană de origine română Carmen Harra a prezis multe tragedii, însă de data aceasta a cutremurat întreaga ţară când a mărturisit ce se va întâmpla la finalul anului. Harra a prezis că un mare artist va muri!

Carmen Harra a prezis moartea Stelei Popescu, chiar în umră cu două săpămâni, mai exact la finalul lunii noiembrie. carmen Harra a făcut nişte predicţii cutremurătoare. Scriitoarea care este psiholog, numerolog și consilier intuitiv a spus într-o emisiune tv că va avea loc în curând o tragedie în lumea artistică!

Harra a dezvăluit că anul 2017 a fost unul cu foarte multe decese şi atentate şi anunţa populaţia că va urma ceva tragic pentru România.

Carmen Harra a mărturisit că la sfârşitul lunii noiembrie va avea loc o mare nenorocire şi o actriţă va deceda. De asemenea a spus că în ciuda faptului că actriţa nu dă semne că s-ar simţi rău, aceasta va uimi pe toată lumea atunci când se va stinge.

Carmen Harra a prezis moartea Stelei Popescu şi a spus că în această perioadă o să fie pentru România o mare tristeţe, pentru că cea care va pieri era o fire foarte veselă, care bucura lumea.

blank

„Tot incerc sa ma linistesc si nu pot. Ma gindesc la Stela pe care o vad cu Puiu de mana si e imbracata cu rochia alba care i-am dat-o la New York acum vreo 23 de ani. Era rochia mea de mireasa.

Ultima data am vorbit in ziua cand a murit Puiu. Mi-a spus ca vrea sa moara si ea. Ma intrebat daca Puiu e bine. De 19 ani nu am mai vorbit cu Stela Popescu. Stela pe care eu am cunoscut-o acum 40 de ani, cu care am impartit cabina la Savoi si am batut stadioanele tarii a murit odata cu Puiu, iubire vieti ei, sufletul ei pereche.

Eu eram angajata la Teatru Tanase si cand am plecat in America, postul meu l-a luat Stela. Iubita mea Stela eu te vad cea mai frumoasa femeie din lume si cea mai talentata.

Nu am cautat-o pe Stela niciodata cand am venit in Romania, dar acum 2 saptamini l-am intrebat pe impresarul meu ce face Stela si mi-a raspuns „Bine”.M-am uitat la el si am spus : crezi?

La Brancu am spus ca cineva celebru va muri pana la sfarsitul anului. Aveam 19 ani, iar Stela 39, o Regina a artei romanest,

mi-a marcat destinul. Te iubesc, Stela si stiu cat esti de fericita. Dumnezeu ti-a dat totul si esti cu El.

Asta este rochia mea de mireasa care i-a placut Stelaei cand a fost la restaurantul Transilvania din New York al sotului meu, Virgil.

Sa ii spui ca il iubesc si ca mi-e tare dor de el. Te ador si drum bun intr-o lume mai dreapta!”, a scris Carmen Harra pe pagina oficiala de Facebook.

Confom medicilor care au efectuat necropsia Stelei Popescu, actriţa a suferit un AVC (accident vascular cerebral), a intrat în comă şi a murit, singură, în casă. Fiica ei adoptivă a găsit-o moartă joi la prânz, iar necropsia realizată de medici arată că actriţa era moartă de 12 ore, în momentul în care a fost găsită prăbuşină în casă. Sicriul cu trupul neînsufleţit al actritei Stela Popescu a fost depus vineri la Teatru Constantin Tanase. Stela Popescu va fi condusă pe ultimul drum duminică, atunci când va fi înmormântată lângă soțul ei, Puiu Maximilian, în cimitirul Cernica.

blank