Featured, Showbiz

“Cutremur” la Kanal D. Viitor incert pentru mai multe emisiuni de top

E forfotă mare pe holurile Kanal d. Patronii turci, până acum extrem de darnici cu bugetele emisiunilor, se plimbă cu hârtiile în mână și taie în carne vie, nemulțumiți de cifrele de audiență ale producțiilor tv în care au investit masiv și au plătit salarii fabuloase vedetelor postului. Prima bombă a căzut în urmă cu două săptămâni când s-a decis scoaterea din grila de toamnă a emisiunii-tabloid “Wowbiz”, prezentată de Victor Slav ți Andreea Mantea.

O serie de restructurări se pregătesc la Kanal d. Veștile proaste au început să curgă când s-a aflat despre concedierea Andreei Mantea și ai lui Victor Slav, gazdele emisiunii Wowbiz, dar se pare că nu acestea erau în fapt planurile patronilor turci. Ei și-au reconsiderat decizia și i-au oferit brunetei un alt job, la fel de bun, dar “sacrficând” o altă vedetă a postului. Miercuri, a venit o confirmare oficială că Mantea o va înlocui pe Bianca Drăgușanu, la cârma “Te vreau lângă mine”, show matrimonial pe care și blonda îl preluase de la Gabriela Cristea. Motivația patronilor a fost că vedeta își dorește să se ocupe mai mult de fetița ei și să iasă pentru o perioadă de pe sticlă.

Bianca Drăguşanu, cu fiica în platoul de la Kanal D

Bianca Drăguşanu a făcut spectacol la Kanal D alături de micuţa Sofia Natalia
foto: arhivă personală

Puțin probabil să fie acesta motivul real, dacă ne gândim că Drăgușanu avea semnat un contract ferm până la finele anului și și-a dorit să rămână această emisiune trecând peste toate atacurile rivalei sale de atunci, Gabriela Cristea. Surse din interiorul televiziunii au confirmat pentru Click! că Bianca Drăgușanu și-a încheiat rapid toate socotelile cu postul patronat de turci și nu a acceptat nicio altă propunere de colaborare.

În schimb, fostul ei partener de viață, Victor Slav a fost ceva mai deschis negocieriloe. Așadar se pare că fostul prezentator Wowbiz a rămas în cărți la Kanal d pentru o nouă emisiune de divertisment, pe care o va găzdui din toamnă, de două ori pe săptămână. 

“Bravo, ai stil!” și “Se strigă darul”, sub semnul întrebării

Grila de toamnă va aduce și alte schimbări. “Bravo, ai stil”, emisiune în care bugetele alocate au fost extrem de mari, stă sub un mare semn de întrebare.

foto

Așadar, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu s-ar putea trezi curând șomeri, cum și scaunele lui Mihai Mitoșeru și ale Diannei Rotaru, prezetatori al show-ului de nunți de la Kanal d, se clatină din temelii.

O altă emisiune care merge prost și are cele mai slabe cifre de audiență este noul show culinar, “Cine-i cheful”, prezentat de Chef Foa. Din 30 iulie, producătorii speră într-o minune și au mutat cooking show-ul mai devreme cu o oră. Astfel, emisiunea fostului Masterchef este pe micile ecrane de la orele 16.00. Nici “Roata Norocului”, prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi nu are șanse prea mari să rămână în grila de toamnă.

Dar în toat acest val de tăieri, Kanal d vine și cu propuneri noi, “Cash Taxi”, emisiunea-concurs, prezentată de Cătălin Cazacu, care face deja audiență bună, și “Vrei să fii milionar”, show prezentat de Teo Trandafir din această toamnă. 


loading...