Showbiz, Stiri

Curtezanul lui Betty Salam, Marco, creste un leu adevarat

5 (4)

Incredibil dar adevarat! Marco, tanarul care a facut o pasiune pentru fiica manelistului Florin Salam are un hobby absolut iesit din comun.

La cei 17 ani ai sai, Marco se indeletniceste cu cresterea animalelor. Dar nu orice fel de animale, ci cele de salbatice si de prada, cum ar fi leul, care devine extrem de periculoas cand ajunge la maturitate.

Ei bine, tanarul care se declara indragostit de Betty Salam, are un astfel de exemplar in grija si urca frecvent fotografii cu “animalutul sau de companie”, o femela pe care a botezat-o Rannia, pe retelele de socializare.

Comparativ cu leii pe care ii crestea Nutu Camataru in custi, pe domeniul sau, animale ce au fost salvate de catre cei de la protectia animalelor, leoaica Rannia este tratata regeste si este o fericita.

Pe cand era pui, aceasta a fost plimbata cu taxi, a dormit in patul stapanului sau unde, ajutata de coltii sai ascutiti, a distrus camera acestuia si – culmea! – nimeni nu a certat-o. Faptul ca are acasa un leu adevarat i-a adus lui Marco un plus de popularitate in randul prietenilor sai, acesta avand in grija inca vreo cinci caini de rase diferite. Marco, zis Calu’, ne-a povestit cum a ajuns sa creasca un pui de leu.

5 (5)

“I-am salvat viata. Cand am acceptat sa o iau pe Rannia aceasta era pui si avea picioarele rupte. Am tratat-o si am ingrijit-o, dar cand a crescut am fost nevoit sa o duc de acasa, pentru ca asa prevede legea din Romania. Acum sta intr-un loc special, apartinand unei asociatii. Este foarte bine ingrijita si eu o vizitez cat pot de des, contribuind cu tot ceea ce pot pentru ca leutul meu drag sa fie bine. Rannia mananca cam 5-6 kilograme de carne pe zi si este foarte blanda. Ma recunoaste si imi place sa cred ca ma iubeste. Acum, pentru ca a implinit un an si jumatate voi face demersurile necesare pentru ca, impreuna cu o asociatie specializata, sa o pot duce in Africa. Vreau sa ii redau libertatea, sa traiasca in mediul ei natural pentru ca nu mi se pare normal sa tii un animal captiv doar pentru ca te-ai atasat tu de el. O sa stau cu ea in Africa o perioada si daca nu se va adapta vietii din jungla, o voi duce intr-un habitat natural. Apoi, o voi vizita cand imi va fi dor de ea. Stiu ca e ciudat faptul ca m-am atasat de ea, dar, la urma urmei, si leul este tot o fiinta”, ne-a declarat Marco, lasandu-ne cu gura cascata.