Banca Națională a României curs valutar BNR a anunțat valoarile pe care le înregistrează pe 9 octombrie principalele monede. Cea mai bună veste este că euro a scăzut.

Curs valutar BNR, 1 euro este cotat, astăzi, la 4.8720, într-o ușoară scădere față de cota înregistrată joi când a fost cotat la de 4.8741. Dolarul, la fel, se află într-o relativă scădere față de ziua de joi. Vineri, moneda americană are o valoare de 4,1304 față de 4.1468 înregistrată pe data de 8 octombrie. În fine, și lira sterlină, la fel ca euro și dolar, a scăzut față de ziua de joi și a ajuns la 5.3430, față de 5.3588, valoarea pe care a avut-o pe 8 octombrie.

Curs BNR euro
Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, un euro este într-o relativă scădere azi, 9 octombrie și înregistrează valori puțin mai mici față de ziua de joi. Este o veste bună, în special pentru cei care au rate în euro. Rămâne, totuși, de văzut dacă moneda europeană va continua să scadă și în zilele următoare.

1 euro = 4.8720 lei

Curs BNR dolar american
Dolarul american este, la fel, în scădere! Banca Națională a României informează, prin intermediul cursului interbancar afișat că moneda are o valoare mai mică față de cea înregistrată joi, 8 octombrie.

1 dolar american = 4.1304 lei

Curs BNR liră sterlină
Lira sterlină este, la fel ca euro și dolar, în scădere! Potrivit informațiilor afișate de cursul valutar interbancar afișat vineri, lira sterlină are o valoare mai mică față de cea înregistrată pe 8 octombrie.

1 liră sterlină = 5.3430 lei