Necenzurat, Stiri

Curiozităţi despre sâni!

Ştiai să “descifrezi” sânii iubitei tale?

  sani_probleme

Sunt o multime de intrebari pe care ai vrea sa i le pui partenerei de sex despre sanii ei. Totusi, esti prea timid sa o faci. Iata cateva curiozitati despre sani, pe care cu siguranta ai vrea sa le stii, explicate de sexologii dr. Jessica O’Reilly si dr. Stephen de Wit.

Dupa sex, sfarcurile sunt foarte sensibile In timpul excitatiei sexuale, zonele erogene se inflameaza, sangele fiind directionat catre acestea. “Asa se explica si sensibilitatea sfarcurilor, iar atingerea lor poate fi dureroasa uneori. Acelasi lucru se poate spune si despre penis, care este hipersensibil in timpul si dupa orgasm”, explica dr. Jessica O’Reilly.

Sfarcurile sunt ca amprentele Sfarcurile sunt unice, la fel ca si amprentele. Nu exista doua femei cu sfarcurile identice. “Marimea sfarcurilor si a aureolei depind de marimea sanilor. Se poate spune ca marimea sanilor este ereditara, insa multi alti factori o influenteaza: dieta, varsta, menstruatia, sarcina, greutatea corporala”, a spus dr. Jessica O’Reilly.

Sfarcuri invertite Asa cum buricul poate fi spre exterior sau in interior, asa si femeile pot avea sfarcurile spre inafara sau inauntrul aureolei. “Este o modalitate interesanta a naturii de a ne face pe fiecare diferiti”, a explicat dr. Stephen de Wit.

Greutatea sanului Este relativ greu sa cantaresti greutatea unui san. Acesta depinde foarte mult daca sanul este compus mai mult din tesut adipos sau din tesut dens. “Cu aproximatie, se poate spune ca un san mediu (cupa B-C) cantareste in jur de 680 g”, a spus dr. O’Reilly.

Sensibilitatea sanilor Asa cum marimea difera de la o femeie la alta, si sensibilitatea sanilor depinde de la o femeie la alta, dupa cum si raspunsul la durere difera. Astfel, in timpul ce unor femei le place sa fie lovite, muscate, ciupite de sani in timpul sexului, altele pot considera aceasta experienta extrem de dureroasa. “Ba chiar, la aceeasi femeie, ce astazi a fost in regula, ca suportabilitate a durerii, saptamana viitoare poate sa nu mai fie. Depinde de influenta pe care o are ciclul menstrual asupra organsimului si despre perceptia ei despre durere si placere din momentul respectiv”, a explicat dr. O’Reilly. Mai mult, un san (si un sfarc) poate fi mai sensibil decat celalalt.

Orgasmul sanilor Unele femei au abilitatea de a ajunge la orgasm doar prin atingera sanilor. Cercetatorii fac studii in aceasta privinta si au descoperit pana acum ca exista o corelatie intre stimularea sanilor si stimularea vaginala si clitoridiana, fiind activata aceeasi zona din creier.

De ce se lasa sanii? Cu timpul, sanii femeilor sunt sortiti pierderii fermitatii. “Nu numai alaptatul contribuie la lasarea sanilor, ci si alti factori precum varsta, hormonii, sarcinile si mostenirea genetica”, a mentionat dr. Jessica O’Reilly.