International, Stiri

Curaj sau prostie?! Făra lenjerie intimă, pe covorul roşu!

Actriţa nu a avut nicio jenă să apară aşa

lenjerie 3

Rochiile transparente cu decupaje cat mai interesante in zonele intime fac deliciul publicului, in ultima vreme, aproape la orice eveniment important.

Pentru a fi sigura ca va atrage toate privirile la lansarea filmului “A Haunted House 2”, actrita Maitland Ward a apelat cu incredere la o rochie neagra, transparenta, cu materialul care acopera zonele intime cusut in forma unei cruci cu paiete pe margini.

 

Actrita a incins imaginatia barbatilor care cu siguranta au privit-o din toate unghiurile, poate-poate s-o vedea ceva prin plasa ingenioasei rochii. Intr-o astfel de tinuta, Maitland Ward a fost cu siguranta atractia evenimentului de la Los Angeles.

 

Maitland Ward a intrat in atentia publicului dupa ce a jucat rolul Jessicai Forrester in serialul “The Bold and the Beautiful”. De asemenea, actrita a mai fost distribuita si in “Boy Meets World”, in rolul lui Rachel McGuire.

 

Chiar daca va vine greu sa credeti, actrita care nu a ezitat sa isi arate formele intr-o astfel de rochie are 37 de ani.