Showbiz, Stiri

Cupluri de swingeri din toată lumea şi-au dat întîlnire de Revelion la Arad

Petrecerea se lasă, de obicei, cu o adevărată orgie sexuală!

08-swingeri-shutterstock_125596295_01_472230fe66

Patronul unui club din Arad a anunţat că va păstra o tradiţie începută de mai mulţi ani – organizarea unui Revelion pentru swingeri! Devenită celebră printre amatorii de sex cu emoţii puternice, biletele pentru această petrecere s-au epuizat încă din luna mai.

08-2_12_7bc0da2299

Liviu, proprietarul clubului de swing (n.r.- schimb de parteneri de sex), a acumulat experienţă în acest domeniu, participând la astfel de petreceri în toată lumea. Tocmai de aceea, de câţiva ani a deschis şi la Arad un astfel de loc şi a început să observe comportamentul românilor faţă de fenomen. “Din câte am observat, oltenii, în general, sunt geloşi. Ce e al lui, e al lui, dar ce e al altuia, e tot al lui. Tocmai de aceea, mulţi au învăţat abia aici să fie altfel, pentru că e uşor să transformi gelozia în iubire”, este de părere bărbatul, care va participa şi el la orgie, împreună cu iubita sa. La Revelionul swingerilor vor fi prezente cupluri venite chiar şi de pe alte continente, iar taxa de participare este de 250 de lei de pereche. “Clubul e făcut pentru oameni cu o anumită deschidere, dar cei care vin pot să îşi găsească alţi parteneri pe placul lor sau nu, nu este obligatoriu”, a mai spus Liviu.

Alexandra Stan

Dacă arădenii se pot delecta în noaptea dintre ani cu o orgie sexuală, sibienii au şansa de a o vedea pe viu pe Alexandra Stan, cântăreaţa care va urca pe scenă pentru prima dată după bătaia încasată de la impresar. Edilii oraşului au confirmat ştirea oferită în urmă cu câteva zile. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, a declarat că anunţul oficial privind programul de Revelion din Piaţa Mare urmează a fi făcut azi de primarul Klaus Johannis.

 

 

blank