Featured, Sport

Cupa Italiei. AC Milan a trecut de Inter în prelungiri. Lazio a eliminat-o pe Fiorentina din sferturile de finală

FCSB, cu ochii pe romani! Lazio a eliminat-o pe Fiorentina din sferturile Cupei Italiei. Ștefan Radu a fost integralist.

3 ianuarie 2018

Juventus – Torino

Meciul nu va fi comentat și nici acoperit de RAI. Postul public din Italia a pierdut drepturile TV pentru CM 2018 și protestează în acest mod!

LAZIO – FIORENTINA 1-0
Senad Lulici (6)

Antrenorul Simone Inzaghi a început cu Strakosha – Bastos, De Vrij, Șt. Radu – Basta, Leiva, Parolo, Milinkovici-Savic (87 L. Alberto), Lulici – F. Caicedo (26 Immobile), F. Anderson (59 J. Lukaku). Caicedo a ieșit accidentat. Ianis Hagi nu a fost în lotul Fiorentinei.

Lazio e pe locul cinci în Serie A, la numai două puncte de pozițiile care o trimit in Liga Campionilor. Ofensiva este punctul forte al echipei: Lazio are doilea atac din campionat, dupa Juventus,  cu 43 de goluri inscrise (11 goluri în ultimele trei partide).

Echipa probabilă: Strakosha – Bastos, De Vrij, Șt. Radu – Basta, Parolo, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, Lulici – Felipe Anderson, Immobile.

Fiorentina e pe locul opt, dar are opt partide consecutive fără eșec.

”Voi gândi să jucăm ofensiv meciul tur cu Lazio, mai ales că vom evolua acasă, în fața propriilor suporteri. Aceasta este strategia mea și așa va fi indiferent de echipa pe care o voi antrena. Plus că acesta este și stilul Stelei”, a spus Dică, la DigiSport. Tehnicianul este convins că la ora de start a partidei cu italienii va putea alinia și cel mai bun 11.

”Bălașa și Planici vor juca sigur cu Lazio. Ei se vor antrena separat în primul cantonament, nu vor juca în amicalul cu Olimpik Donețk, dar din al doilea cantonament se vor pregăti alături de colegi, vor juca și în amicale, așa că totul va fi ok. În plus, să nu uităm că vom avea și două meciuri oficiale, în Liga 1, înainte de Lazio, deci va fi bine”, a mai spus Dică.

Tehnicianul o vede favorită, totuși, pe Lazio, chiar dacă italienii au și puncte slabe: ”Va fi o dublă extrem de grea, dar ar fi culmea din partea mea să spun că nu cred că ne putem califica. Avem șansa noastră, dar Lazio este favorită. Eu, în general, mă uit la meciurile din Serie A, dar după tragerea la sorți am urmărit mult mai atent cele mai recente trei partide ale lui Lazio”, a mai spus Dică, la Digi Sport.

Marți, 26 decembrie

22.00 Lazio – Fiorentina 1-0

Miercuri, 27 decembrie

21.45 AC Milan – Inter 1-0 (dp)

2 ianuarie 2018

Napoli – Atalanta

3 ianuarie 2018

Juventus – Torino