International, Stiri

Cumplit! A omorât mai mulţi oameni decât numărul anilor pe care îi are!

Cum arată criminala în serie de numai 19 ani, care îşi agăţa victimele pe net!

criminala (1)

O tanara in varsta de 19 ani din Statele Unite a ingrozit o lume intreaga, dupa ce a fost arestata pentru a o omorat un barbat.

La politie, fata, pe nume Miranda Barbour, a marturisit faptul ca a ucis nici mai mult nici mai putin de 22 de oameni. I-a cunoscut pe un site cunoscut de matrimoniale, le-a dat intalnire si i-a ucis intr-un ritual satanic.

criminala (2)

“Cand am atins cifra 22 am incetat sa mai numar”, le-a spus ea politistilor, precizand ca acum este “curata” si ca nu vrea sa mai omoare pe nimeni.

Crimele au fost comise in ultimii sase ani. “Simt ca e timpul sa scap de asta. Nu ma intereseaza daca lumea ma crede sau nu. Vreau sa scap”, a declarat ea unei publicatii externe.

criminala (3)

Pe site-ul respectiv, fata isi oferea serviciile sexuale in schimbul banilor, dar sfarsea prin a-si cioparti clientii. Ea a fost arestata initial pentru asasinarea unui barbat in luna noiembrie, iar restul crimelor au fost marturisite recent.

Totodata, tanara de 19 ani le-a spus politistilor ca nu vrea sa fie eliberata din inchisoare si ca, daca mai fi vreodata in libertate, va ucide din nou.