Showbiz, Stiri

Cumplit! Nelu Ploieşteanu, implicat într-un mega-scandal: „Este nenorocirea vieţii mele!”

Nevasta lui i-a întâlnit amanta şi mâine bagă divorţ!

  nelu-ploiesteanu

După 42 de ani de căsnicie, maestrul Nelu Ploieşteanu (64 de ani) este nevoit să treacă printr-o situaţie de coşmar! Soţia sa, Elena (58 de ani), l-a ameninţat că mâine va demara procedurile de divorţ, după ce a aflat de existenţa amantei artistului şi, mai mult, chiar a discutat cu ea faţă-n faţă.

În casa maestrului atmosfera este una grea acum. „Nevastă-mea bagă mâine divorţ. Nu vreau să se întâmple asta. De ce să divorţez după atâţia ani? Nu-mi vine să cred că mi se întâmplă mie, sper ca nevastă-mea să se răzgândească şi să nu pornească procesul, n-aş rezista fără ea. Mi se întâmplă nenorocirea vieţii mele”, a declarat Nelu Ploieşteanu în presa mondenă.

Cât despre amantă, muzicianului nu i-a mai rămas de făcut decât să spere în clemenţa soţiei sale. „Nu sunt nici primul, nici ultimul cu amantă. Poate nevastă-mea va înţelege aventurile, doar vin acasă până la urmă”, a spus Nelu Ploieşteanu.

Elena Ploieşteanu este „îngerul” păzitor care îl ocroteşte pe fiul de 26 de ani al maestrului, care nu se poate mişca din pat din cauza unei tetrapareze spastice şi a unei encefalopatii. Băiatul s-a îmbolnăvit la vârsta de doar două luni din cauza unui vaccin banal. În afară de acest fiu, Nelu Ploieşteanu mai are patru fiice.

 

blank