Featured, Politic

Cumpănașu crede ca el are monopol pe cazul Caracal și îl acuză pe Iohannis că confiscat electoral drama

Vărul tatălui Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, care a decis să candideze la președinție după drama prin care a trecut familia sa, acuză că președintele Klaus Iohannis profită electoral de drama de la Caracal.

Cumpănașu crede ca el are monopol pe cazul Caracal și îl acuză pe Iohannis că confiscat electoral drama

Ieri seară, contra-candidatul Iohannis și-a pierdut orice brumă de credibilitate și, practic, a pierdut alegerile prezidențiale. După discuția avuta cu mine personal citez: “Domnule Președinte, sunteți ultima noastră speranță ca familie. Dumneavoastră ați trecut cazul prin CSAT. Am informații vitale despre înălț demnitari care îl protejează pe Dincă și despre procurorii DIICOT care refuză să-și facă treaba”. Iohannis a răspuns: “Domnule Cumpănașu, să lăsăm procurorii DIICOT să-și facă treaba. Am toată încrederea în DIICOT. În plus EU NU POT INTERVENI ÎNTR-O ANCHETĂ”. Păi, domnule contra-candidat, să înțeleg că ați încălcat CONSTITUȚIA aseară, conform propriilor spuse? Ai pentru ce îi cereti mai exact DEMISIA lui BĂNILĂ? Pentru că nu a declarat-o MOARTĂ pe Alexandra in timpul dorit de dumneavoastră? Sau pentru că dezvăluirile mele din ultima vreme (doar 5%) și cele care mai urmează, vor arunca DIICOT și statul pe care (NU) l-ați condus în aer și știți asta deja?

Dacă la 5% din dezvăluiri, vreți să plece șeful DIICOT, săptămâna viitoare cine va mai pleca?… În același timp, poate spuneți poporului român cum ați refuzat să-i acordați Alexandrei “Ordinul National în grad de Cavaler” pentru curajul dovedit și trezirea națiunii române. În schimb, policienii, fără nici un merit, au primit această distincție. În plus, ați văzut că scădeți vertiginos în sondaje și, din pur calcul electoral, CONSULTANȚII v-au sfătuit să faceți CEVA, ORICE, ca să vă opriți scăderea. Doar ca DUMNEAVOASTRĂ L-AȚI NUMIT PE BĂNILĂ, NU EU!

DUMNEAVOASTRĂ AȚI ASISTAT PASIV LA ZECILE DE ABUZURI DIN ACEST CAZ!

DUMNEAVOASTRĂ FACEȚI DIFERENȚIERI ÎNTRE CELE 2 FAMILII, UITÂND CĂ PROCURORII DUMNEAVOASTRĂ AU EMIS MANDAT DE ADUCERE PE NUMELE FAMILIEI MELE.

DUMNEAVOASTRĂ, PRESA ȘI POSTACII DUMNEAVOASTRĂ, ne-au spus să NU mai criticăm DIICOT, că știu ei ce fac. Să nu-i supărăm pe ZEI, căci exercităm PRESIUNI asupra JUSTIȚIEI INDEPENDENTE.

Așa că, de aseară, stimate contra-candidat, ați pierdut și bruma de încredere pe care o mai aveați la naivii României. Dumneavoastră sunteți PATRONUL lui Bănilă și al acestui sistem care acoperă ADEVĂRUL în cazul fetelor, în loc să îl afle. Dumneavoastră ați lăsat țara, din ambiții și calcule prostești, fără Ministru de Interne, fără Ministru al Justiției si acum vreti să CÂȘTIGAȚI CAPITAL ELECTORAL pe drama familiei mele! Mai bine puneți-vă SUPUȘII să caute și să găsească fetele.

P.S.: Era să uit, mai am o întrebare: V-ați arătat preocupat și îngrijorat de drama copilului ucis de pedofilul olandez, de modul în care DIICOT se ocupă de aflarea adevărului în cazului copiilor Alexandra și Luiza. Atunci, am o întrebare, stimate contra-candidat: AȚI FOLOSIT ÎN CAMPANIA DE STRÂNGERE DE SEMNĂTURI COPII DE 12-13 ANI?

La 35 de grade afara si plătindu-i cu 70 lei pe zi? Până analizați “cu îngrijorare” acest subiect, voi publica eu un filmuleț!!”, a scris Cumpanașu pe Facebook.