Necenzurat, Stiri

Cum vine treaba cu… erecţiile explică un bărbat!

Poetic! Frank spune că sunt ca fulgii de zăpadă: nu sunt 2 la fel!

cuplu-pat

Un tip curajos, Frank Kobola, răspunde mai multor întrebări despre acest subiect misterios pentru femei: erecţiile. Noi le-am ales doar pe cele mai pertinente (întrebările), în speranţa că ne vom lămuri împreună în privinţa câtorva aspecte, despre care nu avem curaj să discutăm nici cu iubiţii noştri, scriu fetele de la Cosmopolitan.

Cum te simţi când ai erecţie?

Frank răspunde: Ca să pot explica mai bine trebuie să mărturisesc că pe parcursul zilei nu sunt mai conştient de penisul meu decât de alte părţi ale corpului. Când ai o erecţie devii extrem de conştient de penisul tău, ca şi cum acesta ar fi foarte ”high” în acel moment.

Ce-i trece lui prin minte in timpul sexului oral?

Erecţia este influenţată de cât de atras eşti de tipa care ţi-o provoacă? Nu este vorba despre cât de sexy este tipa ci intensitatea se bazează pe nivelul de excitare sexuală. După cum am spus şi mai sus, este o experienţă diferită întotdeauna. Penisul nu trece brusc de la o stare la alta, ci evoluează (se măreşte circumferinţa şi lungimea) şi te poţi afla la oricare dintre punctele 0 şi 100% la un anumit moment dat.

Temperatura joacă şi ea un rol destul de important în modul în care penisul arată la un anumit moment. Acesta se micşorează şi se apropie de corp când este frig afară.

Cât de importantă este stimularea fizică versus atracţia sexuală faţă de parteneră pentru a te excita?

Răspunsul acesta este unul dintre acelea care va varia de la persoană la persoană şi de la situaţie la situaţie. Acesta este un caz de stimulare vizuală vs. stimulare fizică (sau emoţională, în funcţie de cine este partenerul). În mod normal, tipilor le este mai uşor să facă diferenţa între plăcerea fizică şi intimitatea emoţională.

Nu vreau să pară că scot dragostea din ecuaţie atunci când vine vorba de excitare, acest sentiment poate fi cauza sau chiar stimula o erecţie. Cu toate astea, noi putem fi excitaţi foarte uşor, iar stimularea fizică este cel mai important factor în a ne provoca orgasmul.

Sunteţi preocupaţi de mărimea penisului? Îl măsuraţi?

Orice tip care a avut în timpul unei o erecţii o riglă la îndemână a măsurat-o. Destul de interesant, mărimea penisului în erecţie poate varia în timp din cauza unor factori precum vârsta şi sănătatea.

Mulţi tipi sunt preocupaţi de mărimea dotărilor şi se compară cu alţii. Aceştia ar trebui să fie mai preocupaţi să aibă parte de partide de sex de calitate mai ales că mărimea vaginului în timpul excitării este de aproximativ 10 cm.

Simţi nevoia să îţi atingi mereu zona intimă? De ce se ating bărbaţii atât de des?

Nu am nişte numere oficiale, de vreme ce nu au fost făcute cercetări în acest scop, dar majoritatea bărbaţilor sunt cu mâna în pantaloni mai des decât ar trebui să o facă (…) Este foarte uşor pentru noi să simţim satisfacţie când ne atingem, chiar dacă nu suntem excitaţi.

Personal, am întârziat literalmente la job in cauză că am stat prea mult la duş să mă şterg acolo. Şi ştiu, în sufletul meu, că nu sunt singurul.

Voi, bărbaţii, vă treziţi în fiecare dimineaţă cu o erecţie?

Nu în fiecare dimineaţă, dar foarte des. De fapt, se întâmplă în timpul somnului, avem între 3 şi 5 erecţii în fiecare noapte. În termeni ştiinţifici se numeşte ”tumescenţa peniană nocturnă”, nu este ceva inventat de mine. Pe de altă parte acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul femeilor. Părţile intime ale tuturor o iau razna în timpul somnului!

Cosmo, glumeşti?

Întrebările despre erecţii apar destul de des, aşadar nu este o glumă. Unii oameni se simt mai confortabil să întrebe un stăin de pe internet despre aceste aspecte intime decât pe prieteni sau iubiţi, în persoană. Mi se pare normal.

 

 

blank