Showbiz, Stiri

Cum va arăta show-ul Romaniei la Eurovision

Paula Seling şi Ovi au avut deja două repetiţii pentru semifinala de joi

  paula-seling-ovi-repetitie-eurovision

Paula Seling si Ovi au sustinut in weekend cea de-a doua repetitie pentru semifinala de joi seara. Cu aceasta ocazie, am putut vedea si cum va arata show-ul pe care acestia il vor pune in scena. Parerile fanilor concursului sunt impartite.

Paula Seling si Ovi au sustinut sambata seara cea de-a doua repetitie pentru show-ul pe care il vor pune in scena joi seara, in cadrul semifinalei Eurovision de la Copenhaga.

Piesa va incepe cu Ovi cantand primele versuri, alaturi de holograma Paulei Seling. Artista va intra in scena direct din holograma, creând un efect spectaculos. Ce urmeaza nu este insa la fel de impresionant.

paula-seling-ovi-repetitie-eurovision-1

In afara unor efecte pirotehnice, a unei grafici orbitoare pe ecranele led de pe scena si a faptului ca, la un moment dat, Ovi canta la un pian in forma de cerc, suspendat in aer, nimic altceva memorabil nu se intampla.

Fanii Eurovision care au urmarit aceasta reprezentatie spun ca, din pacate, show-ul lasa de dorit. Nu exista chimie puternica intre cei doi artisti, momentul pianului este fortat, iar Paula gesticuleaza prea mult.

Este insa posibil ca prestatia reprezentantilor nostri sa se schimbe mult pana la semifinala. Ei ne asigura ca vor imbunatati show-ul.

„Ne apropiem foarte mult de ceea ce ar trebui sa fie show-ul nostru din Copenhaga si trebuie sa multumim echipei daneze pentru asta. Sunt fericita si astept sa vad rezultatul final. Trebuie sa fie miraculos!”, a declarat Paula.

blank
blank