Showbiz, Stiri

Cum va arata rochia de mireasa a sotiei lui Connect-R.

Connect-R şi soţia lui, Misha, sunt în toi cu pregătirile pentru nunta lor, care se anunţă una grandioasă, plină de surprize şi evenimente inedite.

misha-connect-r-rochie-mireasa_c6b4a77551

Una dintre surprizele cele mai mari este rochia de mireasă a soţiei lui Connect-R, pe care aceasta o ţine deocamdată ascunsă. “Va fii o rochie tip sirenă. Va fi simplă şi elegantă. Rochia va fi creată de Vanda Vlasov, iar fetiţa va avea o rochiţă asemănătoare cu a mea. Nu vreau să fie ceva pompos”, au fost singurele mărturisiri pe care Misha le-a făcut despre ţinuta pe care o va îmbrăca în ziua nunţii.

Petrecerea, care va avea loc la centrul Ambasad’Or din Otopeni, va fi una cu tematică gipsy, invitaţii fiind întâmpinaţi de ospătari îmbrăcaţi în straie ţigăneşti şi de ospătăriţe îmbrăcate în rusoaice. Connect-R a făcut câteva dezvăluiri despre petrecerea programată weekendul viitor şi a promis că va fi una de pomină. “Mi-am luat un costum care a costat vreo 7 milioane. E foarte frumos, doar că nu e foarte scump. Rochia de mireasă nu am văzut-o, aşa e tradiţia. Noi am fi vrut o nuntă unde să ne ştie doar cerul şi Dumnezeu, dar asta-i rânduiala. O să fie o nuntă cu temă: moldovenii şi ţiganii. La intrare nu vom servi invitaţii cu pişcoturi şi şampanie. O să avem prăjeală ţigănească cu mămăligă şi shoturi de votcă rusească. Meniul va fi unul românesc”, a spus Connect-R.

Şi în ceea ce priveşte valsul mirilor, cuplul de artişti va avea pregătită o surpriză. “Valsul mirilor va fi în trei, pentru că Maya este foarte ataşată de mama ei. Probabil nu va sta singură”.