International, Stiri

Cum trăieşte o prinţesă de 18 ani: Viaţa privilegiată a Prinţesei Olympia a Greciei

Prinţesa Maria-Olympia a Greciei, în vârstă de 18 ani, al cărei bunic a fost regele Greciei până la abolirea monarhiei în 1973, îşi face treptat un nume printre figurile regale din modă, prin pictoriale în reviste, dar şi prin fotografiile pe care mama sa le publică pe Instagram.

3

 Părinţii Mariei-Olympia sunt Prinţesa Încoronată Marie-Chantal şi Prinţul Încoronat Pavlos. Tatăl Prinţului Pavlos a fost Regele Greciei până în 1973, când monarhia a fost abolită în ţară, iar tatăl Prinţesei Marie-Chantal este miliardarul american Robert Waren Miller, cofondator al shoppingului fără taxe, scrie Daily Mail.

Olympia, în vârstă de 18 ani, a apărut în această lună în revista W, într-un pictorial cu titlul “Noi figuri regale”, iar în februarie a apărut pe coperta revistei Tatler.

Născută în New York şi crescută în Londra, Olympia este cea mai mare şi singura fată dintre cei cinci copii ai cuplului regal. Tânăra studiază actorie, istoria artei, grafică şi fotografie în Londra şi locuieşte cu părinţii şi fraţii ei: Prinţul Constantine-Alexios de 15 ani, Prinţul Achileas-Andreas de 13 ani, Prinţul Odysseas-Kimon de nouă ani şi Prinţul Aristidis-Stavros de cinci ani.

2

Frânturi din viaţa luxoasă a prinţesei de 18 ani pot fi văzute pe contul său de Instagram şi pe cel al mamei sale. Prinţesa Marie-Chantal publică frecvent fotografii cu călătorii cu iahtul pe Mediterană, cu vacanţe de schi în Alpi şi cu plimbări cu avionul privat al lui Valentino.

Designerul italian, care a făcut rochia pe care Marie-Chantal a purtat-o în 1995 la nunta sa, este doar una dintre celebrităţile cu care familia roială s-a împrietenit, Maria-Olympia apărând în mai multe fotografii alături de actriţa Emma Watson.

1

În mai, pe contul de Instagram al lui Marie-Chantal a apărut o fotografie cu fiica ei aşeazată pe o scară mare într-o rochie roz de tip tutu, iar alte fotografii o arată pe Olympia jucându-se cu un cal sau alergând pe plajă.