Life, Stiri

Cum stai cu dragostea în această iarnă, în funcţie de zodie

Află ce ţi-au pregătit astrele în această perioadă cu privire la iubire şi relaţii

horoscop iubire

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Iarna aceasta vine cu veşti bune în plan sentimental, mai ales că până acum ai avut parte de multă agitaţie. Liniştea se instalează în viaţa ta de cuplu, iar relaţiile cu iubitul tău se îmbunătăţesc simţitor. Dacă eşti singură şi îţi doreşti să nu mai fii, poţi face primul pas în acest sens. Dacă îţi place acest statut, lasă-i pe alţii să vină la tine şi să încerce să te cucerească.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Dacă îţi doreşti ceva iarna aceasta, atunci nimic nu îţi va sta în cale. Dacă eşti multumită cu ceea ce ai, atunci este posibil să pui presiune asupra iubitului cu privire la căsătorie. Dacă eşti singură, vei avea o mulţime de ocazii de a te simţi iubită, dar este un sentiment destul de pasager. Nu îţi face speranţe dacă nu vrei să fii dezamăgită.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În iarna aceasta, îţi ignori viaţa sentimentală fără regrete. Este posibil să uiţi complet că ai un partener, acest lucru putând să determine chiar o ruptură din iniţiativa lui. Încearcă să îi acorzi mai multă atenţie! Dacă eşti singură, cauţi aventura şi vrei să trăieşti fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Iarna aceasta eşti mai hotărâtă ca niciodată atunci când vine vorba de viaţa ta sentimentală. Încrederea în partenerul tău a crescut, în mare parte datorită lui. Este o perioadă bună pentru a vă face planuri comune şi serioase. Dacă eşti singură, e posibil ca dintr-un flirt să se nască o adevărată poveste de dragoste.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Poţi pune mâna pe orice bărbat dacă îţi propui în iarna aceasta. Asta nu înseamnă şi că vei avea o relaţie serioasă şi de lungă durată. Dacă ai deja un partener stabil, atunci este posibil să ai parte de multe bătăi de cap. Nu sunt excluse certurile interminabile, care pot duce chiar la despărţire.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În această iarnă, o să ai parte de liniştea pe care ţi-o doreşti de atâta vreme. Dacă ai un partener stabil, atunci vei reuşi să te bucuri din plin de afecţiunea lui. Dacă eşti singură, o idilă cu un bărbat interzis îţi poate creea probleme de reputaţie sau chiar profesionale. Acordă o atenţie deosebită acelor detalii fine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă eşti angajată într-o relaţie, este posibil să îţi doreşti să treci la nivelul următor. Iarna aceasta poate veni cu evenimente speciale, o cerere în căsătorie sau poate chiar conceperea unui copil. Dacă eşti singură, ai toate şansele să cunoşti acel bărbat responsabil pe care ţi-l doreşti de atâta vreme. Spune nu oricărei aventuri!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

În această iarnă vrei să te convingi dacă eşti cu adevărat iubită sau nu, şi simţi nevoia să primeşti mai multe dovezi de iubire. În caz că rezultate sunt dezamăgitoare, nu ezita să spui stop. Dacă eşti singură, trebuie să te bucuri de libertate şi să profiţi din plin de ea, este posibil să nu mai ai parte de ea niciodată ca acum.

Leu (22 iulie – 22 august)

Relaţia de cuplu îţi va aduce multe satisfacţii în această iarnă. Vei avea parte de momente importante, mai ales în perioada Sărbătorilor. O cerere în căsătorie te poate împlini pentru moment. Dacă eşti singură, flirtul nu va lipsi, doar că nu trebuie să îl iei în serios. Trebuie să trăieşti clipa şi să te bucuri de viaţă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În această iarnă, vei avea parte de multe momente de neuitat împreună cu iubitul tău. Vei traversa o perioadă foarte romantică, plină de surprize plăcute. Partenerul tău este din ce în ce mai atras de tine, fapt pentru care vei căpăta multă încredere în tine şi în relaţie. Dacă eşti singură, vei reuşi să cucereşti pe oricine, trebuie doar să îţi propui.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Aceste luni de iarnă vor fi foarte intense pentru tine. Iubeşti din tot sufletul şi eşti foarte pasională. Viaţa sexuală se îmbunătăţeşte, dar există şi riscul de a primi unele veşti neplăcute care să îţi taie elanul. Dacă eşti singură, ai şansa de a intra într-o relaţie liniştită şi armonioasă, care îţi va face Sărbătorile mult mai frumoase.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Când relaţia ta începe să meargă aşa cum îţi doreşti, atunci apare ceva care schimbă totul din nou. Cam asta se întâmplă pe toată perioada lunilor de iarnă. Încearcă să comunici mai mult cu partenerul tău de viaţă, pentru că doar aşa vă veţi rezolva problemele. Dacă eşti singură, este posibil ca un pretendent mai vechi să revină cu declaraţii de iubire.

 

blank