Showbiz, Stiri

Cum a slăbit Misha, soţia lui Connect-R, 17 kilograme în trei luni

Misha, soţia lui Connect-R, a născut în urmă cu trei luni, însă şi-a revenit incredibil de repede la o siluetă normală, ea reuşind să slăbească 17 kilograme în acest interval.

Deranjată de comentariile privind silueta ei rotunjoară, dar dorind şi să se reîntoarcă la formele care au conscarat-o, ami ales că în toamnă vrea să-şi reia activitatea muzicală, Misha a trecut la dietă, după cum a dezvăluită o sursă apropiată a proaspetei mămici.

“Misha arată demenţial acum. A slăbit 17 kilograme în trei luni. Mai vrea să slăbească încă nouă kilograme şi, la cât e de ambiţioasă, o să scape repede de ele. Face sport mult, merge la sală regulat. Nu ţine o dietă strictă pentru că alăptează, dar are grijă ce mănâncă. Fără dulciuri, fast-food, carbohidraţi şi alte prostii de genul acesta. Mănâncă pui, peşte, vită, legume, dar atent preparate. În câte o duminică îşi mai face poftele”, a dezvăluit prietena artistei.

Sarcina şi-a pus amprenta serios asupra siluetei cântăreţei, care ajunsese de nerecunoscut din cauza kilogramelor acumulate pe perioada celor nouă luni.

Ba mai mult, răutăcioşii, precum Mihai Morar, făcând glume nesărate despre greutatea ei la Gala Zu Music Awards, când a “confundat-o” cu Viorica din Clejani.