Showbiz, Stiri

Cum şi-a lecuit Prigoană fiul de Renata: Fugi, că te caută ţiganii!

Silvius, unul dintre fiii afaceristului Silviu Prigoană, a visat o vreme cu ochii deschişi la voluptuoasa iubită a lui Leo de la Strehaia. Când a căpătat puţină încredere, a făcut şi primul pas, vizitând-o la locul de muncă şi sperând chiar la o relaţie.

vedete-xx-prigoana-01_ea4b96a0df

Silvius de a avea o relaţie cu asistenta Adrianei Bahmuţeau, mama lui vitregă, nu i-a picat prea bine lui Prigoană.

Se pare că acesta a decis să intervină şi să pună capăt flirtului. Bahmu le-a povestit colegilor de emisiune că afaceristul a rezolvat problema în doi timpi şi trei… glume. “Fugi, că te caută ţiganii!”, i-ar fi spus Prigoană fiului său, băgând groaza în acesta.

Bebelu’ – aşa cum îl alintă familia pe Silvius – a dat amploare ineditului avertisment şi, speriat că ar putea avea probleme, a luat o decizie radicală. Weekendul trecut, tânărul s-a refugiat la Gherla, oraşul natal al tatălui său, lăsând vorbă că nu are nici un gând păcătos cu Renata şi că sunt doar amici. Spera, astfel, că apele se vor linişti până la întoarcerea lui.

Aşadar, sperietura administrată de Prigoană-tatăl a funcţionat, iar Silvius s-a retras din ecuaţie la momentul potrivit, având în vedere că, taman în weekend, Renata a revenit în braţele lui Leo.
A acţionat orbeşte

În urmă cu câteva zile, Libertatea dezvăluia faptul că Silvius a început să o viziteze în mare secret pe Renata la locul de muncă. Ei petreceau ore întregi retraşi în cabina de protocol şi, potrivit martorilor, juniorul lui Prigoană părea extrem de îndrăgostit. La acel moment, bruneta era despărţită de Leo.