Showbiz, Stiri

Cum și-au ridicat vedete noastre poalele-n cap anul trecut

Cele mai penibile momente din 2013!

scandal oana_lis_01.jpg

S-au lăsat târâte în scandaluri, călcate în picioare şi umilite doar pentru o clipă de celebritate. Penibilul le-a propulsat în statutul de vedete, multe dintre ele ajungând chiar să aibă propria emisiune, să fie asistente şi să ceară bani grei pentru apariţiile publice. Chiar şi aşa, cu imaginea şlefuită, multe dintre ele nu au capacitatea de a se ridica din penibil, unde excelează ori de câte ori au ocazia.

Un prim exemplu este Oana Lis. Soţia fostului primar al Capitalei şi-a pus soţul într-un con de umbră de când e „virală” pe Facebook. Postările ei, precum şi apariţiile publice par adesea desprinse dintr-un film cu Stan şi Bran. Acum e plinuţă, acum slăbeşte. Ba mănâncă moderat, ba se lasă pradă poftelor şi se îmbuibă din fasole cu ciolan sau pizza. Scopul îl declară chiar ea:  „Ca să fac c***ru mare”.

Şi, dacă nu e chiolhan, e dezmăţ. Ba se sărută cu o femeie, ba dansează cu alţii sau îi înscenează lui Viorel un adulter cu două nubiene din lemn. În rest, îşi delectează prietenii cu aforisme dintre cele mai nepotrivite, toate cu aluzie la soţul ei trecut prin viaţă sau la cum să-ţi înşeli partenerul. Când nu reuşeşte să atragă atenţia nici aşa, aruncă bombe – luni dă de înţeles că este însărcinată, marţi anunţă: „Am născut”.

Un pic i s-a mai domolit vervă după ce a aflat să soţul ei suferă de o boală incurabilă. Prăbuşit dintr-o dată, universul odată roz al Oanei Lis este zugrăvit acum în două culori – alb şi negru. Mai tinerei soţii a lui Viorel nu-i mai arde de glume proaste şi cu greu şi lacrimu multe a reuşit să convingă că suferinţa ei nu mai este o glumă, că treburile casnice nu sunt o joacă şi că Viorel are nevoie de ajutor.

scandal traistariu_01.jpg

O altă Oană, mai puţin virală, dar mult mai vocală, este Zăvoranu. Apariţiile ei publice de după divorţ gravitează în jurul lui Pepe, chiar dacă aceştia şi-au spus „Adio” acum mai bine de doi ani. Vedeta, căreia i s-a încheiat contractul cu Antena anul acesta, nu îngroapă securea războiului cu fostul soţ şi continuă să-i promită acestuia „multe surprizuţe” care sigur nu-i vor fi pe plac şi-i vor strica liniştea căminului lângă Raluca Pastramă.

Periodic, Zăvo a apărut pe Facebook sau la TV să-şi verse veninul. Dacă postează pe pagina ei, „între două semafoare”, cu greu înţelegi ce a vrut să spună. Reţii însă ideea principală: ea e „naşa” lui Pepe, ea „l-a cizelat, parfumat şi făcut să vorbească respectuos” şi tocmai de aceea îi va plăti nerecunoştinţa cu „procese serioase”.

Dacă nu răzbeşte cu vorba, trece la fapte şi, de atâta agitaţie ajunge la spital. Unii spun că a vrut să se sinucidă, ea susţine că sunt doar accidente şi îi ameninţă iar cu procese pe cei care o contrazic. Anul acesta, însă, Oana a devenit mai puternică, pentru că are un aliat redutabil – pe Marioara, mama ei-, dar şi mai blândă pentru că noul iubit, Răzvan, pare să deţină secretul stăpânirii ei.

Fără a fi un penibil cu notorietate, Mihai Trăistariu s-a adus singur într-o astfel de situaţie. Nu din cauza podoabei capilare care, din fericire, nu-l mai dezamăgeşte – operaţia de implant de păr făcută în Turcia a fost declarată o reuşită şi rezultatele ei au început să se vadă – ci din cauza unei banale felii de pâine prăjită. Măcar de-ar fi fost din grâul ţării. Dar s-a întâmplat în Portugalia, unde artistul avea concert. A poftit la pâine prăjită şi s-a trezit că îşi ronţăie un fragment de dinte. “Tâmpit mai sunt … şi neatent” şi-a pus el diagnosticul. Dar s-a vindecat repede, după ce a fost dus de mânuţă, cu televiziunea pe urme, la stomatolog. De emoţie, a mai făcut o destăinuire: mai avea un dinte lipsă de mai mult timp pe care îl acoperea cu o pană din plastic.

De dragul fanilor, spune el, dar şi pentru că aşa se poartă, mai nou, printre vedete, lenjeria lui intimă nu a mai fost deloc intimă, ce a avut în portofel s-a întins pe pat, iar cele mai ascunse trucuri de frumuseţe şi secrete ale colegilor de breaslă au fost dezvăuite pe pagina lui de Facebook sau la TV.

Însă Mihai Trăistariu este o carte mult prea deschisă chiar şi când este vorba despre persoana lui. Artistul varsă pe net toate detaliile despre familia lui şi, când rămâne în pană de subiecte, se pozează genul “piţi” pe unde apucă.

scandal alexandra_stan

Deşi a trăit o dramă, fiind bătută fără milă de impresarul ei, Alexandra Stan a oferit o mostră de penibil. Cu vânătăile proaspete la ochi, cu perfuzia la mână şi pijămăluţa în dotare, cântăreaţa dădea declaraţii uşor contradictorii de pe patul de spital. Ba l-a iubit, ba nu l-a iubit pe Marcel Prodan, ba relaţia lor a fost impresar-vedetă, ba s-au mai iubit, din când în când, că tot petreceau mai mult timp împreună decât cu familia. Ale tinereţii valuri, ar spune mulţi. Dacă este aşa, atunci, de ce atâtea valuri cu presa şi, mai ales, Alexandra, de ce ai spus, la o zi după bătaie, că îl ierţi?

După ce i-a venit mintea la cap, băgată de alţii, probabil, mai puţin zgâlţâiţi, Alexandra a decis: oricare ar fi fost relaţia ei cu Marcel Prodan, nu mai putea da înapoi. Aşa că i-a intentat proces, şi-a deschis un nou cont de Facebook, s-a implicat într-o campanie împotriva violenţei domestice şi a stat departe de scenă. Atât de departe încât, deşi anunţase participarea la o importantă gală a unor premii muzicale, a fentat organizatorii şi publicul şi nu şi-a mai făcut apariţia.

Separat sunt perfecţi, împreună au fost penibili. Relaţia Andei Adam cu Cătălin Botezatu a fost o himeră. Două-trei săruturi publice, un dans, două în club şi asigurarea, pe orice căi mediatice, că dragostea lor nu este “pe interes”, vorba cântecului, ci că e făcută să dureze. Dar, după ce ea a lansat piesa cu “Stop! Pauzăăăă”, ei şi-au spus “Adio” şi şi-au schimbat traiectoriile la 180 de grade, fericiţi că au ieşit din asta mai repede.

Acum, Cătălin se răsfaţă în staţiuni de lux, iar Anda pe meleagurile noastre, în braţele unui june fotbalist.

scandal bianca_victor_01.jpg

Cireaşa de pe tort a fost, anul acesta, Bianca Drăguşanu. Cu jumătate din creier setată pe măritiş cu orice preţ – ca să închidă gura lumii slobodă şi deloc încrezătoare – şi cu cealaltă jumătate ancorată în trecut – Adrian Cristea, Coco Păun -, roşcata a trecut anul acesta dintr-un scandal în altul. La un moment dat, părea că toată lumea este împotriva ei. Cele mai bune prietene au trădat-o şi au dezvăluit tuturor cele mai ascunse secrete ale ei şi chiar i-au arătat direct ce părere au despre ea şi nu au participat la nuntă.

Dar, indiferent cât de mult a gafat, cât de greu a înotat împotriva curentului, roşcata a părut de neclintit şi şi-a atins scopul. După circul de rigoare, pe care l-a făcut la nuntă şi înaintea ei, s-a decis că relaţia ei cu presa – care, de altfel, a crescut-o – trebuie să se încheie brusc. Acela a fost momentul în care toţi, chiar şi „biancologii” care o apreciau au decis că, da, Bianca a trecut în sfera penibilului.

 

blank