Featured, Showbiz

Cum și-a cunoscut Dan Capatos soția. Ea urma să se mărite. „Poate ne iartă Dumnezeu”

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos și-a cunoscut partenera de viață într-o conjunctură inedită. Ambii erau implicați în alte relații.

Dan Capatos şi soţia sa, Monica, s-au cunoscut în anul 2000 şi trăiesc de 18 ani o poveste de iubire departe de ochii curioșilor. Monica este foarte discretă şi apare foarte rar alături de soţul ei la evenimente mondene, preferând să îl lase pe prezentator să se expună.

Monica este de profesie jurnalist. Momentul în care Dan Capatos și partenera sa d viță s-au cunoscut este unul de pomină. Ambii erau într-o relație, iar avea programată nunta peste numai trei luni.

„Ea avea nunta pregătită şi fixată peste trei luni, cu invitaţiile date, dar din momentul în care ne-am văzut s-a hotărât să anuleze tot ca să nu rişte un divorţ urât. A fost o relaţie tumultuoasă de la început.

Am cunoscut-o într-o redacţie la Media Pro şi, în scurt timp, a explodat totul şi ne-a dat şi vieţile peste cap, pentru că fiecare dintre noi eram angrenaţi într-o relaţie, ea, chiar foarte avansată. Suntem de ani împreună şi este o legătură care nu s-a erodat prea mult.

Poate ne iartă Dumnezeu că am ieşit din relaţiile acelea – în care oamenii respectivi n-aveau nicio vină să păţească aşa ceva – şi am format noi acest cuplu bazat pe sentimente. Nu am făcut-o să-i distrugem pe alţii, ci să nu ne distrugem noi vieţile”, mărturisea Dan Capatos, care a dezvăluit care este numele său din buletin, într-un interviu pentru Taifasuri.

blank

blank