Sport, Stiri, Ultima Ora

Cum se “pregăteşte” Crăciunul în Liga 1. “Dragostea pluteşte”

 Fotbalul românesc a intrat oficial în vacanţa de iarnă la sfârşitul săptămânii trecute, iar jucătorii idn Liga 1 încearcă să profite din plin de zilele libere avute până la reluarea pregătirilor.

dd2

Mulţi dintre ei au ales să sărbătorească Crâciunul şi trecerea în noul an în vacanţe exotice, însă şi cei rămaşi “acasă” reuşesc să se bucure de vacanţa de iarnă

gina-pis1

Fostul stelist Mihai Răduţ, în prezent la Pandurii, pare să îl aştepte pe Moş Crăciun în cluburile bucureştene. Cel puţin asta reiese din ultima imagine postată de mijlocaş pe contul său de Facebook, sâmbătă, la 5 dimineaţa.

gina-pis2

Acesta a publicat o imagine ce îl prezintă într-un club “de fiţe” din Bucureşti, alături de două prezenţe feminine. “Dragostea pluteşte”, e mesajul ce insoţeşte poza postată de Răduţ, semn că penru jucătorul de 24 de ani noaptea de vineri spre sâmbătă a reprezentat mai mult decât o simplă ieşire în club.

alina-crisan2

Mihai Răduţ e unul din fotbaliştii din Liga 1 cei mai prezenţi în showbiz-ul românesc. În ultimii ani, mijlocaşul de la Pandurii a avut relaţii cu vedeta Playboy Gina Pistol şi cu Alina Crişan (ex. A.S.I.A) şi s-a transformat într-o “ţintă” pentru tabloidele din România.

alina-crisan1