Ludmila Bălan
Showbiz

Cum se menține în formă Ludmila Bălan, la 65 de ani: „Te uiți în fiecare zi într-o oglindă și…”. A apărut la emisiune moderată de Fuego într-o rochie foarte scurtă, mulată în talie

La 65 de ani, Ludmila Bălan are o siluetă suplă și arată ca o adolescentă. De curând, artista a fost invitată în emisiunea „Drag de România mea’, moderată de Paul Surugiu, și a avut o apariție spectaculoasă, într-o rochie scurtă și mulată pe talie. A recunoscut că nu face mari sacrificii pentru a se menține în formă, însă are unele trucuri pentru a arăta senzațional. Iată care sunt acestea!

Ludmila Bălan este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din Republica Moldova. Tanti Ludmila, așa cum este cunoscută în showbiz, s-a remarcat prin activitatea sa muzicală, dar și ca om de televiziune, în cei 30 de ani de carieră. La cei 65 de ani, este într-o formă fizică de invidiat și poartă doar rochii scurte, bustiere sau pantaloni mulați. Merge periodic la înot și mănâncă o singură dată pe zi, fiind adepta unui stil de viață sănătos.

Ludmila Bălan

Cum își menține Ludmila Bălan silueta suplă, la 65 de ani

Ludmila Bălan a fost invitată în emisiunea „Drag de România mea’, moderată de Fuego, și a avut o apariție impecabilă, ca de fiecare dată. Îmbrăcată într-o rochie albă, scurtă și mulată în zona taliei, artista a demonstrat, încă o dată, că vârsta este doar un număr. Mama lui Dan Bălan a dezvăluit unul dintre secretele siluetei suple, susținând că oglinda este cel mai puternic aliat al ei.

„Dar spuneți-mi, ce faceți ca să arătați atât de bine? Aerul acesta tineresc l-ați păstrat peset timp, în ani, și ați știut exact ce să faceți ca să vă mențineți, încă, sufletul de copil’, a fost curios să afle Fuego, gazda emisiunii.

„De fiecare dată mi se pune întrebarea asta, de fiecare dată îmi este greu să răspund, o să încerc acum. Uite, dacă ghicești ghicitoarea mea, vei afla secretul cum să te menții în formă. De acord? Ce e surd și orb, dar întotdeauna îți spune doar adevărul? Poate să întoarcă tot ce e în jur, fără să se miște.

Oglinda, oglinda, da, te poate ajuta să te menții în formă. Te uiți în fiecare zi într-o oglindă mare, e de dorit în costum de baie, și imediat vezi kilogramul în plus. Și dacă-l vezi, și dacă nu-ți place, imediat începi să faci ceva să-l dai jos, nu-i așa? Dragii mei, dar vreau să vă spun că oglinda îți arată doar frumusețea fizică și niciodată nu-ți poate arăta frumusețea sufletească, care e mult, mult mai importantă’, a fost răspunsul Ludmilei.

Ludmila Bălan mănâncă o singură dată pe zi

Pe lângă sport, Ludmila Bălan are o alimentație sănătoasă și consumă o singură masă pe zi. Pentru îngrijirea tenului, folosește lămâie și spune că a văzut rezultate incredibile, fiindcă oferă luminozitate și strălucire.

„Nu prea am secrete. Sport fac, dar nu forțez, eu în general nu forțez nimic în viața asta, las lucrurile să meargă de la sine. Important e că tot ce fac, fac cu plăcere. Chiar și când mănânc, mănânc cu plăcere. Chiar dacă mi-e foame și ceea ce mi se oferă nu-mi place, atunci nu mănânc.

Să mănânc pur și simplu așa, de foame, nu pot. Eu trebuie să mănânc cu plăcere. Mănânc foarte, foarte încet, o singură dată în zi. Iar pentru față folosesc lămâie. De la altceva nu am văzut efecte, dar de la lămâie, da, am văzut. Exfoliază și ajută să scăpăm mai repede de celulele moarte, care cu vârsta nu se mai desprind atât de ușor’, declara Ludmila Bălan în emisiunea „Iubește viața’, de la postul TV8.

Sursa foto: Facebook

blank