Showbiz, Stiri

Cum se distrează Loredana ex. Trident şi fiica ei

Tatăl fetiţei o ţine în puf, permiţându-i cântăreţei să renunţe la carieră şi să se ocupe de copil

  ytident (4)

Loredana ex-Trident este foarte apropiata de fetita sa, Larisa, in varsta de cinci ani. Cele doua petrec foarte mult timp impreuna, iar mai nou, vedeta si-a dus fiica la lectii de echitatie.Totul, pe banii englezului, tatal copilului. Loredana ex-Trident are o viata frumoasa si lipsita de griji, la Londra, acolo unde locuieste de ani buni.

Vedeta a renuntat la cariera muzicala din Romania pentru a se dedica in totalitate cresterii si educatiei fiicei sale, alatuei de care vrea sa petreaca tot timpul pe care-l are. Vedeta nu se desparte de copil nici macar atunci cand merge la sala, caci se distreaza copios impreuna: fac gimnastica, alearga pe banda si fac tot felul de nazbatii. De curand, Loredana a inscris-o pe micuta Larisa la lectii de echitatie, iar fetita este tare incantata.

Ii plac foarte mult caii si se descurca de minune la calarie, dupa cum putem vedea din fotografii. Loredana o insoteste mereu la lectiile de echitatie si o incurajeaza de pe margine, o fotografiaza si o lauda pentru performantele sale.

Loredana a ales sa paraseasca Romania in urma cu aproape sase ani, atunci cand a decis sa se mute cu iubitul sau, la Londra. De atunci, vedeta a venit de foarte putine ori in tara, intrucat majoritatea timpului si-o petrece acasa, cu fetita, dar si prin tari straine, in vacante de lux.


loading...