Showbiz, Stiri

Cum se „descurcau” medicii care făceau ilegal operaţii estetice!

Prin operaţiunea „silicoane” a trecut inclusiv Anda Adam!

  61473692

Mai multi doctori de la Spitalul de Arsi, din Bucuresti, sunt acuzati de luare de mita si inselaciune, dupa ce au efectuat sute de operatii estetice.

Procurorii care cerceteaza acest dosar au descoperit ca printre pacientii medicilor care sunt anchetati in acest moment se numara si Anda Adam, despre care Cancan.ro a relatat in 2012 ca a efectuat un implant mamar la Spitalul de Arsi din Capitala, contra 2.000 de euro, desi acest lucru era ilegal.

Anda a fost operata chiar de catre directorul spitalului, Vitalie Stan, care a internat-o in timp record, si la fel de repede i-a facut si foaia de externare.

61504590

Dovada ca Anda Adam a fost inregistrata ca pensionara, desi avea 32 de ani atunci.

Anda si-a marit prima oara bustul in anul 2002, insa, in timp, sanii au devenit inestetici, iar din cauza orelor petrecute la sala de forta, Adam ajunsese sa semene cu un culturist.

61478482

In acest moment, procurorii cerceteaza peste 20 de medici implicati in acest scandal, unii dintre ei acuzati ca incasau intre 15.000-20.000 de euro lunar pentru interventiile chirugicale efectuate la Spitalul de Arsi, acolo unde au fost facute perchezitii in aceasta dimineata.

Procurorii au anunţat în această dimineaţă că a fost declanşată o acţiune la care participă 12 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi 150 de poliţişti din cadrul D.G.P.M.B., fiind efectuate 23 de percheziţii în municipiul Bucureşti, inclusiv la un spita public.

61504556

Activitatea infracţională a constat, în principal, în următoarele: internarea fără drept a unor persoane, prin atribuirea unui diagnostic fals; prin folosirea fără drept a logisticii spitalului, realizarea unor operaţii estetice – liposucţii, vaginoplastii, implant mamar, implant fesier etc. – în timpul programului de lucru; perceperea unor sume importante de bani, cu titlu de mită, pentru efectuarea operaţiilor; decontarea ilicită a serviciilor medicale, în baza diagnosticelor false, în dauna Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – S.G.I.V., cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

blank