Showbiz

Cum se descurcă Feli Donose în rolul de mamă singură după ce s-a despărțit de Cătălin, tatăl fiicei sale: „Nu am crezut că o sa fac asta vreodată”

Feli Donose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Anul trecut, vedeta a anunțat că s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Cătălin. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar acum artista a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mamă singură.

Feli Donose are o fetiță, Nora Luna, în vârstă de cinci ani, iar anul trecut, artista a anunțat că s-a despărțit de tatăl acesteia. Vedeta a decis să nu mai vorbească despre viața sa personală și și-a ținut fiica departe de ochii curioșilor.

Feli Donose

La sfârșitul anului trecut, Feli Donose a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Cătălin, tatăl fiicei sale. Artista se ocupă singură de creșterea Norei, iar acum a vorbit despre cum mai este viața ei, de când este singură.

Cum se descurcă Feli Donose în rolul de mamă singură

Feli Donose se numără printre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Cântăreața a devenit mamă în urmă cu cinci ani, când a adus-o pe lume pe Nora Luna. Anul trecut, Feli a anunțat că s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Cătălin, mărturisind că nu s-au mai potrivit. De atunci, cântăreața a preferat să își crască fiica singură, iar acum a declarat cum se descurcă în rolul de mamă singură. Feli Donose a dezvăluit că fiica sa a înțeles că mama ei trebuie să se împartă între viața personală și cea profesională. Chiar și așa, știe când să-i facă pe plac Norei, dar și când să-i spună NU.

„Sunt genul de părinte care știe să spună ferm „Nu’. Nu am crezut că o să fac asta vreodată, dar cred că fac o treabă bună în rolul de mamă și îmi place că Nora Luna e un copil atât de înțelegător și de înțelept încât înțelege împletirea dintre viața personală și profesională, adică deja știe când mă duc la concerte, când mă întorc’, a spus Feli Donose, la Xtra Night Show.

Nora Luna îi calcă pe urme mamei sale

Feli Donose este recunoscătoare că are un copil minunat precum Nora Luna. Artista a mai spus că fiica ei i-a moștenit talentul și este atrasă de artă. Vedeta a observat că Nora Luna este pasionată de muzică, dar și de actorie, iar pe viitor Feli o va susține necondiționat dacă va alege această cale.

„Îi place filmul, îi place muzica și tot ce înseamnă artă, adică îi place tot ce înțelege ea arta până acum (…) O voi sprijini în orice decizie va lua. Cred că ar fi o actriță desăvârșită, pentru că e o manipulatoare și o dulcică și cred că ar fi o actriță de succes’,a mai spus cântăreața.

Feli Donose s-a despărțit de tatăl fiicei sale

Feli Donose și Cătălin, bărbatul cu care are o fetiță, s-au despărțit. Anul trecut, artista a anunțat, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, că a decis să se despartă de partenerul ei. Vedeta a mărturisit că decizia a fost luată de comun acord și vor avea o relație frumoasă de prietenie.

‘Mai sunt câteva zile până în 2023. Iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așadar, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine și pe Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și, cel mai important, de rolul de părinți ai Norei Luna’, a scris artista într-un mesaj postat pe contul de socializare.

Sursa foto: Facebook

blank