Showbiz

Cum se descurcă Anca Serea cu 4 copii: „Nu vă imaginaţi că trăim într-o casă perfectă”

Frumoasa, tanara si extrem de supla, Anca Serea poate trece usor drept o pustoaica abia trecuta de perioada facultatii.

In ciuda faptului ca arata superb, ea este insa mama a patru copii, doi baieti si doua fetite, iar „meseria” de mama a invatat-o din mers….pentru ca nu a avut timp sa o „invete” din teorie. Vedeta este întrebată deseori cum reuşeşte să se împartă între familia numeroasă şi cariera sa. 851374l-640x0-w-d2c1fc04

Anca Serea a explicat pe site-ul voios.ro care este secretul ei: organizarea temeinică. „Primesc în fiecare săptămână întrebări referitoare la cum arată o zi din viaţa mea cu patru copii. Cum le fac faţă, cum pot să merg la job aproape zilnic, cum de mai găsesc timp pentru gospodărie, dar şi pentru mine.

Răspund cu sinceritate şi cu plăcere de fiecare dată, că organizarea are un rol important, copiii se ajută mult între ei, dar şi pe mine, sarcinile noastre sunt împărţite… şi în general nu ne dăm în lături de la nimic. Am deprins un soi de relaxare şi asta se datorează tot lor, celor mici care sunt mereu cu zâmbetul pe buze, puşi pe soţii şi plini de energie.” 

Anca mărturiseşte că are multe momente în care se simte foarte epuizate, cu multe sarcini pe care trebuie să le ducă la bun sfârşit, dar de fieare dată are mulţumirea că cei mici o înţeleg şi o ajută fără să li se pară că poartă o povară. 

„Pot să spun fără să-mi fie ruşine că uneori mă simt epuizată, parcă ziua nu se mai termină… e absolut firesc. Dar fericirea lor şi satisfacţia lucrului bine făcut sunt de nepreţuit…

Am învăţat să ne împărţim sarcinile, să fim responsabili, să-i implicăm şi pe cei mari (Sarah 8 ani şi David 13 ani) să facă lucrurile cu plăcere, fără a le simţi că fiind o corvoadă”, a declarat ea. 

„Nu vă imaginaţi că trăim într-o casă perfectă, nici nu mi-aş dori acest lucru, dar am descoperit de-a lungul timpului produse de calitate care mi-au dovedit încredere şi cărora le-am devenit loiale”, a mai scris Anca Serea pe voios.ro.

blank
blank