Victor Cornea
Showbiz

Cum se comportă Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, cu fiicele ei și cum a fost surprins tenismenul alături de micuțe, în lipsa artistei: „N-am crezut că o să trăiesc așa ceva”

Cum se comportă Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, cu fiicele ei. Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor este una foarte stabilă, iar artista are încredere deplină în el, așa jucătorul de tenis le cunoaște deja pe fetițele ei, Ella și Clara. Jurata de la Te cunosc de undeva aproape a izbucnit în lacrimi de fericire, când a văzut ce surpriză i-au pregătit Victor Cornea și fiicele ei.

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o adevărată poveste de dragoste și, chiar dacă sunt împreună de câteva luni, între artistă și jucătorul de tenis s-a creat o relație trainic. În timp ce se întorcea acasă de la treburi, Andreea Bălan a fost surprinsă de o scenă emoționantă între Victor Cornea și fiicele ei, Ella și Clara. Iată despre ce este vorba.

Victor Cornea

Cum se comportă Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, cu fiicele ei

Andreea Bălan a venit acasă de la treabă, iar când a ajuns în fața casei a avut parte de o surpriză care a emoționat-o până la lacrimi. Victor Cornea și micuțele Ella și Clara se aflau în fața casei, iar sportivul le ajuta, cu multă grijă și atenție, pe cele două să meargă pe trotinete.

În momentul în care a văzut ce se întâmplă, juratei de la Te cunosc de undeva aproape i-au dat lacrimile.

„Deci nu, nu ai cum așa ceva! Doamne, trăiesc cea mai mare fericire, mă jur! Cea mai mare fericire! Victor e pe stradă cu fetele. Sunt cea mai fericită, vă jur! Așa ceva n-am crezut că o să trăiesc. Iubiții mei! Îmi vine să plâng, jur, îmi vine să plâng’, a spus cântăreața pe InstaStory.

Ce spune Andreea Bălan despre diferența de vârstă dintre ea și Victor Cornea

Toată lumea știe că între Andreea Bălan și Victor Cornea este o diferență de 9 ani, el fiind mai mic decât ea, astfel că artista se aștepta și la această întrebare după oficializarea relației cu celebrul tenismen. Din fericire, se pare că vârsta nu contează pentru ei și nu constituie un impediment, mai ales că frumoasa artistă nu-și arată anii la cât de multă grijă are de imaginea ei, așa cum și ea a ținut să precizeze.

„Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede, și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca suflet sunt tânără și mă comport copilărește‘, a menționat Andreea Bălan.

Ce a atras-o pe Andreea Bălan la Victor Cornea

Citește și  Ilie Năstase nu se jenează să facă gesturi deplasate în public

Andreea Bălan nu s-a mai ferit să vorbească despre viața ei personală și privată, așa că, întrebată despre ceea ce a atras-o cel mai mult la iubitul ei, artista nu a ezitat.

‘M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu. Disciplina este foarte mare și foarte importantă. Sunt foarte mândră de toate realizările lui și de tot ce a făcut. Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui și merg acolo unde are meciuri. Îmi place foarte mult să-l însoțesc’, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars, conform Spynews.

FOTO: Instagram

blank