Showbiz, Stiri

Cum a scapat Nicoleta Luciu de acnee in 2 saptamani

Nicoleta Luciu s-a confruntat cu mari probleme ale tenului, iar tratamentele urmate, fie ca a fost vorba de creme scumpe sau de proceduri costisitoare, nu au dat rezultate.

img_1453641_thumbs_600x400_1587401

In disperare de cauza, Nicoleta Luciu era dispusa sa incerce orice pentru ca problemele ei dermatologice sa dispara. Salvarea brunetei a venit de unde nu se aştepta: un tratament cu apa de argint coloidal, un remediu cunoscut inca din antichitate

Nicoleta  Luciu susţine ca a testat pe faţa ei zeci de creme, maşti, loţiuni, tratamente naturiste, insa coşurile i-au disparut abia cand a inceput sa aplice la nivelul feţei comprese cu apa de argint coloidal.

„Nu, mai am probleme cu tenul. Am scapat de ele cu apa argintata, adica apa cu argint coloidal, acesta fiind considerat un antibiotic natural. Am si baut, dar mi-am tamponat si fata cu solutia respectiva, timp in care apa asta ar trebui ferita de lumina şi de aparatele electroasnice. Trebuie sa faci pe intuneric pentru ca e sensibila la lumina. In doua saptamani mi-a trecut”, a declarat vedeta.

1587291

Ce este argintul coloidal

Argintul coloidal este o suspensie de microparticule cu dimensiunea de microni, incarcate cu sarcina electrica pozitiva, in apa deionizata, cu efect puternic antibacterian, antiviral, antifungic şi antiparazitar.

Studiile au demonstrat faptul ca argintul coloidal ionic nu are reacţii adverse, in comparaţie cu antibioticele normale şi poate fi administrat fara riscul de a distruge bacteriile bune din organism. Cu alte cuvinte, are efect antibiotic, dar fara nici un efect secundar.

Moduri de utilizare

Apa din ioni de argint coloidala poate fi utilizata in mai multe moduri, in funcţie de afecţiune: pe cale orala (ingerata sau bauta); inhalata sub forma de vapori fini; sub forma de clisma; duşuri, spalaturi vaginale; sub forma de picaturi in ochi, urechi şi nas.

Beneficii dovedite in timp

Argintul coloidal este recomandat in cazul urmatoarelor afecţiuni: gripa, raceli, viroze, tuse cu expectoraţie, infecţii bacteriene ale cailor respiratorii superioare şi inferioare, infecţii fungice pe piele sau unghii, acnee, sinuzite, conjuctivite, otite, herpes labial sau genital, ulceraţii ale cavitaţii bucale, sangerari gingivale, afte, candidoza bucala, infecţii genitale, sindromul Lyme, pneumonie, muşcaturi de insecte, negi, infecţii vaginale, candidoze, infecţii urinare, enterocolite, hemoragia gastrointestinala, ulceri gastrointestinal, gastrite.

blank