8 Martie e una din zilele pe care unii bărbați le “detestă”! Nu știu ce cadouri sau flori să cumpere pentru doamnele/ domnișoarele lor, unde să le scoată în oraș sau cum să le surprindă ca să nu se lovească de mofturile sau fițele lor. În orice caz, dacă dai chix la capitolul flori sau cadou, te “scoți” cu cina dacă restaurantul pentru care optezi de 8 martie este Marshal Garden!

http://www.hotelmarshalgarden.ro/

 

Hotelul de 5 stele Marshal Garden, situat în buricul Capitalei, în Dorobanți, le-a pregătit doamnelor și domnișoarelor o super ofertă de 8 Martie, “Ziua Femeii”. Patronul, Ion Antonescu, împreună cu echipa lui, invită doamnele la vals, tango, slow fox sau cha cha cha! Pe 8 Martie aceștia au pregătit un program artistic deosebit, o cină specială cu delicii culinare preparate de Chef Sandu Carpen și o atmosferă de neuitat. Invitații pentru această seară sunt renumiții Miriam Tigău și Alexandru Stan, dublu Campioni ai României la Categoria 10 Dansuri și Finaliști la Campionatul European de 10 dansuri în 2017!

 

Cu doar 180 de lei de persoană, poți avea o seară de neuitat în compania jumătății tale. Ca servicii incluse, în afară de programul artistic (valsuri celebre, tango și slow fox) oferit de Miriam Tigău și Alexandru Stan, programul de dans-DJ-Show Latino pe ritmuri de Cha Cha Cha și pe muzică lui Tom Jones (“Kiss” și “Sex Bomb”), cei prezenți se vor delecta cu un meniu special cină.

Cocktail de întâmpinare

Salată Capriciosa

Fel principal

Piept de rață Marshal cu ciuperci în sos franțuzesc de coniac și salată verde

Desert

Parfait de alune cu sos de ciocolată

Băuturi

Apă minerală plată / carbogazoasă Coca Cola, Fanta, Sprite, apă tonică , Santal, Vin rose

Pentru grupuri de minimum 10 persoane, cei de la Marshal Garden acordă 10 % reducere.

Restaurantul hotelului, situat la etajul 6, uimește prin poziția să exceptională, care oferă o priveliște uluitoare asupra orașului. Iar frumusețea locului este amplificată de plăcerea pe care o produc preparatele gustoase și serviciul impecabil. Restaurantul are o atmosferă particulară, creată de jocul îndrăzneț de lumină și culoare. Având ca sursă de inspirație picturi celebre și explorând valențele oferite de sticlă, au fost create vitralii unice, destinate special acestui loc.

Hotelul dispune de 63 de camere și apartamente spațioase care oferă oaspeților întreg confortul: camere duble Standard de 25 mp, camere duble Superior de 30 mp și camere Deluxe de 45 mp. Fiind mult mai mare, camera Deluxe dispune de un dormitor și un living, fără perete despărtițor între acestea.

Atât camerele standard cât și Superior sau apartamentele, dispun de cartelă magnetică pentru acces, climatizare, detectoare de fum, cablu TV cu canale în aproape toate limbile, telefon în cameră și în baie, acces gratuit la internet wi-fi, TV / monitor LED diagonală 81 cm, uscător de păr/ priză pentru apărat de bărbierit, produse cosmetice în baie, halat și papuci de baie, pături mari cu saltele confortabile, lenjerie de cea mai bună calitate, mini bar, casetă de valori.

Cu ce se diferențiază acest hotel? Iată doar câteva lucruri pe care le găsești la Hotel Marshal Garden:

– Accesul direct pe balcon, fiecare cameră având astfel propria zonă pentru fumători

– Baia cu pereți din sticlă și cu acces separat pe balcon, realizând aerisirea naturală

– Spațiul deosebit de generos

– Lumina naturală din abundență

– Patul îmbrăcat într-o țesătură bogat colorată, special creată de un renumit designer